logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zainstalować poprawne sterowniki S3 Savage IXC 1014 na IBM ThinkPad T23?

koks19951018 06 Lip 2011 16:28 1967 4
REKLAMA
  • #1 9689080
    koks19951018
    Poziom 8  
    Dzień Dobry Państwu

Posiadam IBM ThinkPad T23
    Procesor : Intel Pentium III 1000ghz
    Karta Graficzna :S3 Graphic SuperSavege /IXC 1014

Robiłem czyszczenie komputera i suneły mi się sterowniki od karty graficznej...
    Wcześniej gry działały bez problemu teraz zasitalowałem sterowniki niby do mojej karty graficznej ... a rezutat ten sam gdy właczałem gre przed czyszczeniem
    Można było zaloczyć Silniki takie Jak ( Direx5, Direx9 , OpenGL)

Teraz po czyszczeniu moge tlyko Direxa 5 nie wiem dla czego w ustawiaeniach pisze mi że sterowniki mam zaistalowane może zle nie wiem tego

Kolory w grze to tak jak w Paint
    Nie wiem co robić

Pamietam tylko że przed czyszczeniem tamte funkcje( Direx 5 i 9 oraz Open Gl)
    do czego nawet nie wiem służą... To gry działały

Nie jestem informatykiem dlatego Bardzo Proszę o Pomoc w tej sprawię za która Bardzo wszsytkim Dziękuje:D:D:D:D:D:

Proszę poprawić post i wkleić zdjęcia wg tej instrukcji: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic595877.html [DriverMSG]
    Proszę poprawić błędy językowe w swoich wypowiedziach! Dostępny jest przycisk "Pisownia" Jak zainstalować poprawne sterowniki S3 Savage IXC 1014 na IBM ThinkPad T23? [DriverMSG]
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 9689208
    koks19951018
    Poziom 8  
    Próbowałem to zwiazane jest z karta graficzną ;( musze mieć dobre sterowniki popatrz sie na screena i zobacz kolory.. )
  • REKLAMA
  • #5 9689520
    tomi1516
    Poziom 15  
    Ocena: 16
    DriverScanner - sprawdź ten programik, zaktualizujesz od razu wszystkie inne sterowniki :)
REKLAMA