logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Kupię] Wyświetlacze 4x20, specyficzny, konkretny typ

Calineczka* 27 Lip 2011 01:24 1730 3
REKLAMA
  • #1 9763121
    Calineczka*
    Poziom 31  
    Ocena: 59
    Witam.
    Kupię wyświetlacze 4x20 zgodne z HD44780.
    LCD musi pasować do urządzenia, płytki elektroniki. Rozmiar "szkła" to 38x96mm, jasność 0-5V.
    Jeśli chodzi o raster wyprowadzeń, to musi się on zgadzać "ze ścieżkami na płytce", fotka pokazuje o co chodzi. Oferty, kontakt proszę na PW. Jesli ktoś potrafi wskazać konkretny, pasujący model, będę wielce zobowiązany. Zakładam, że może się okazać konieczne zakupienie całego modułu wyświetlacza ze sterownikiem i wyjęcie samej "szybki".
    Pozdrawiam ;-)
    [Kupię] Wyświetlacze 4x20, specyficzny, konkretny typ
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 9764186
    Calineczka*
    Poziom 31  
    Ocena: 59
    dzięki za zainteresowanie :D
    Nie patrzyłem, póki co jedynie w Artronicu. Widzisz, problem jest taki, że ja potrzebuję w pełni kompatybilne "szkło", samą szybkę lub całe urządzenie-wyświetlacz z którego ową szybkę mogę wyjąć. Maritex i Artronic sprzedają całe moduły, muszę kupić, rozmontować i....mieć nadzieję. Jak do tej pory takie działania nie przyniosły rezultatu a jedynie koszty-dlatego zamieściłem tutaj zdjęcie. Wolał bym kupić pewniaka niż kota w worku......
  • #4 9831765
    kustoj
    Poziom 12  
    Witam,
    wyprzedaje warsztat po elektroniku i mam do sprzedania 7 nowych wyświetlaczy 4x20 oraz 10 używanych (nie wiem czy sprawnych). Najchętniej sprzedam wszystkie razem po okazyjnej cenie:)

Pozdrawiam,
    Jakub Stojałowski
REKLAMA