logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SAMSUNG CLP-320 - usunięcie zaciętego papieru i błąd #U1-2112

emvil 27 Lip 2011 11:39 3583 3
REKLAMA
  • #1 9763823
    emvil
    Poziom 9  
    Witam Mam taki problem Zakupiłem drukarkę SAMSUNG CLP-320 , zainstalowałem ją i zrobiłem próbny wydruk . Wszystko było ok . Jednak postanowiłem sprawdzić jak będzie wyglądał wydruk na papierze fotograficznym . Kliknąłem drukuj i papier pożarło . Z górnej części wystawał kawałeczek i próbowałem go wyciągnąć jednak się urwał papier. REsztę wciągnęło do środka . CZy jest szansa jakos usunąc ten papier. Po ponownym wyłączeniu urządzenia i włączeniu jeszcze raz świeci się pomarańczowa dioda po czym gaśnie i zapala się czerwona W środku drukarki słychać takie delikatne kliknięcia.

aha..,..Spróbowałem drukować jeszcze raz i pojawił mi się komunikat "Błąd zespołu utrwalającego #U1-2112 Wyłącz i włącz ponownie"
  • REKLAMA
  • #2 9763858
    marcin.waski
    Poziom 24  
    Ocena: 163
    Jeśli nie udało Ci się wyciągnąć arkusza papieru i nie ma możliwości otwarcia (np. tylnej) pokrywy obudowy bez rozkręcania drukarki, będzie potrzebna ingerencja serwisanta. Nie rozkręcaj jej - skutki masz wyraźnie opisane w karcie gwarancyjnej...
  • REKLAMA
  • #3 9763869
    emvil
    Poziom 9  
    no tak ale najniższy serwis jest w W-wie Nie da rady zrobić tego jakoś samemu? Do W-wy mam 140km
REKLAMA