logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Darmowe konto internetowe do okazjonalnych przelewów i zakupów online

mc.jack 28 Lip 2011 23:37 1239 5
REKLAMA
  • #1 9770139
    mc.jack
    Poziom 16  
    Ocena: 69
    Witam, jakie powinienem wybrac darmowe konto internetowe do robienia przelewów, opłat za zakupy internetowe np. z allegro itp. ?
    Dodam, że na te konto nie będzie regularnych wpłat typu wynagrodzenie za pracę.
    Wpłaty na te konto to kwota rzędu do 250zł. od czasu do czasu.
  • REKLAMA
  • #2 9770161
    Uszol 1990
    Poziom 29  
    Ocena: 72
    Ja polecam mBank - eKonto :)
    Brak opłat, przelewy darmowe, potwierdzenie transakcji sms'em. Szybko i wygodnie :)
  • REKLAMA
  • #3 9776594
    Electrical
    Red. Komputery FAQ
    Ocena: 51
    Z tego co wiem mBank wprowadza opłatę od sierpnia za konto, bodajże 2PLN, jeżeli w ciągu miesiąca nie użyjesz ileś razy karty. Ja Ci polecam konto w BZ WBK, konto <30, żeby nie płacić za karę wystarczy 3 razy zapłacić kartą w ciągu 3 miesięcy od jej wydania. Potem 5sms kodów za darmo, nic nie płacisz za konto, nawet jak go nie używasz.
  • REKLAMA
  • #4 9777201
    Tojtas
    Poziom 20  
    Ocena: 9
    Jeżeli nie chcesz mieć karty to polecam Pekao a doklądnie Eurokonto Net. Nic nie płacisz za prowadzenie i przelewy darmowe do wszystkich.

A mBank odradza. Miałem izzyKonto i się przejechałem ostro. Wszystko jest dobrze dopuki nie trzeba czegoś załatwić w oddziale.
  • REKLAMA
  • #5 9777583
    kosmo21
    Poziom 18  
    Ocena: 37
    Electrical napisał:
    Z tego co wiem mBank wprowadza opłatę od sierpnia za konto, bodajże 2PLN, jeżeli w ciągu miesiąca nie użyjesz ileś razy karty. Ja Ci polecam konto w BZ WBK, konto <30, żeby nie płacić za karę wystarczy 3 razy zapłacić kartą w ciągu 3 miesięcy od jej wydania. Potem 5sms kodów za darmo, nic nie płacisz za konto, nawet jak go nie używasz.

Jaki jest sens tego konta do płatności internetowych skoro jak piszesz tylko 5 sms kodów jest za darmo ?
    mBanku też masz konto za darmo. Opłata jest tylko za kartę (ale nie musisz jej brać) jeśli zakupy (suma z całego miesiąca) nie będą przekraczać 100zł. Do płatności internetowych itp. chyba najlepsze konto.
  • #6 9777630
    Uszol 1990
    Poziom 29  
    Ocena: 72
    Zgadzam sie z tym wyżej, opłata jest za kartę i tyle. A konto jest darmowe.
REKLAMA