logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Komputer do 1200zł, do grafiki,internetu i dźwięku

keny199 11 Sie 2011 01:09 942 3
REKLAMA
  • #1 9813317
    keny199
    Poziom 9  
    Witam chciałbym złożyć sobie zestaw do kwoty maksymalnie 1200zł, potrzebuje komputera do obróbki grafiki, dźwięku, projektowania CAD i komunikacji. Ze starego komputera mam myszkę(zgodna z HID,logitech), klawiaturę(zgodna z HID,A4tech), głośniki(logitech) i monitor(Sony CPD-E220(E)), obudowa też się jakaś znajdzie.
    Pojemność dysku myślę że 0,5 - 1TB wystarczy.
    Oprogramowanie nie potrzebne.
  • REKLAMA
  • #2 9813625
    Bonkot
    Poziom 39  
    Ocena: 93
    keny199 napisał:
    Witam chciałbym złożyć sobie zestaw do kwoty maksymalnie 1200zł, potrzebuje komputera do obróbki grafiki, dźwięku, projektowania CAD i komunikacji. Ze starego komputera mam myszkę(zgodna z HID,logitech), klawiaturę(zgodna z HID,A4tech), głośniki(logitech) i monitor(Sony CPD-E220(E)), obudowa też się jakaś znajdzie.
    Pojemność dysku myślę że 0,5 - 1TB wystarczy.
    Oprogramowanie nie potrzebne.

Witam
    Do obróbki grafiki?, Nie bądź śmieszny. Za tą sumę to tylko do zabawy, bo sam profesjonalny monitor do takich zastosowań kosztuje dużo więcej. Zobacz: (zamieszczony link służy tylko do informacji).
    http://www.cortland.pl/kalibracja-pl/monitory.html?subcats=Y&features_hash=V69.V2176
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 9814214
    keny199
    Poziom 9  
    Oj nie mowię o jakiejś profesjonalnej obróbce, zdjęcia z lustrzanki potrzebuje podrasować. Co do monitora to bym nie zmieniał,wolę wydać wiecej na sprzet, zreszta wole Crt od LCD.
REKLAMA