logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Ericsson K800i – jak przypisać numer telefonu do klawisza z globusem?

many63 31 Sie 2011 22:25 1844 6
REKLAMA
  • #1 9883224
    many63
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Posiadam w/w telefon i funkcję klawisza z globusem chciałbym zmienić na połączenie z wybranym numerem telefonu a w necie są porady, ale z wgrywanie plików czy coś w tym rodzaju.
    W SE k550i wystarczyło wpisać odpowiedni adres do strony głównej jakiś http?
    Ale go nie pamiętam.
    Proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 9883272
    matn___
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Musisz coś pokombinować z custom'em. W c702(tak, tak. Inna platforma) skonfigurowałem tak włączanie bluetooth'a przez przytrzymanie przycisku od głośności.
  • REKLAMA
  • #3 9883296
    DJKamil94
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Najlepiej ingerować w oprogramowanie, w tym przypadku wgrać Patch'a programem SE TOOL.
  • REKLAMA
  • #4 9883845
    many63
    Poziom 11  
    Po co grzebać w oprogramowaniu jaśli dałoby się zmienić tylko adres w ustawieniach.
  • REKLAMA
  • #5 9884170
    saperx
    Poziom 25  
    Ocena: 24
    W zalezynosci od wersji softu czy customizacji te skrajne klawisze mialy funkcje multimedialne lub pelnily funkcje czerwonej i zielonej sluchawki. Byly nawet na rynku dwie wersje klawiatur.
  • #6 9884319
    jurek91
    Poziom 20  
    Ocena: 12
    DJKamil94 ma racje, tylko patch-em to zmienisz . Sam kiedys ten klawisz operatora zmieniłem patchem na klawisz odtwarzacza muzyki. W warunkach domowych możesz wgrac patch do CID 52 programem SeTool , jesli masz CID 53 to programem Far
  • #7 9887387
    many63
    Poziom 11  
    Dziękuje za porady, udało mi się dotrzeć do mojego starego telefonu. Trzeba zienić stronę główną na wtai://wp/mc;+48.....

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje sposobu na zmianę funkcji klawisza z globusem w telefonie Sony Ericsson K800i na połączenie z wybranym numerem telefonu. W odpowiedziach sugerowane są różne metody, w tym modyfikacja oprogramowania za pomocą patcha przy użyciu programów SE TOOL lub Far, co pozwala na przypisanie innej funkcji do klawisza. Wskazano również, że w niektórych wersjach oprogramowania klawisze mogą mieć różne funkcje multimedialne. Użytkownik ostatecznie znalazł rozwiązanie, zmieniając stronę główną na odpowiedni adres.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA