Witam bardzo serdecznie.
Mam problem,z którym nie potrafię sobie poradzić i proszę o pomoc!
Wczoraj w nocy oglądałem filmy na dvd i nacisnąłem coś co sprawiło,ze zablokowałem sobie pilota od tv. Chwilę wcześniej na monitorze przez kilka sekund, migał mi napis dvd - od tego czasu na pilocie tv nie potrafię zmienić żadnego kanału ani zmienić opcji przejścia z tv na dvd, dek.sat ani video.
Działają tylko klawisze głośności.
W instrukcji do telewizora nie znalazłem funkcji blokowania i odblokowania w/w pilota.
Chciałbym jeszcze nadmienić, że baterie są dobre i dobrze założone.
BARDZO PROSZĘ O POMOC! [Uzupełnij pytanie]
Mam problem,z którym nie potrafię sobie poradzić i proszę o pomoc!
Wczoraj w nocy oglądałem filmy na dvd i nacisnąłem coś co sprawiło,ze zablokowałem sobie pilota od tv. Chwilę wcześniej na monitorze przez kilka sekund, migał mi napis dvd - od tego czasu na pilocie tv nie potrafię zmienić żadnego kanału ani zmienić opcji przejścia z tv na dvd, dek.sat ani video.
Działają tylko klawisze głośności.
W instrukcji do telewizora nie znalazłem funkcji blokowania i odblokowania w/w pilota.
Chciałbym jeszcze nadmienić, że baterie są dobre i dobrze założone.
BARDZO PROSZĘ O POMOC! [Uzupełnij pytanie]
Moderowany przez radekrpisz:3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
Napisz jeszcze raz ale poprawnie.