Telefon ma zakres 1900. Czy da się tak zrobić aby działał w zakresie 900 i 1800 czyli Polskich sieciach. Sim Locka sciągałem, napisało mi że nie ma żadnych restrykcji.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamwitkacy17_ napisał:Telefon ma zakres 1900. Czy da się tak zrobić aby działał w zakresie 900 i 1800 czyli Polskich sieciach. Sim Locka sciągałem, napisało mi że nie ma żadnych restrykcji.
witkacy17_ napisał:Telefon ma zakres 1900. Czy da się tak zrobić aby działał w zakresie 900 i 1800 czyli Polskich sieciach. Sim Locka sciągałem, napisało mi że nie ma żadnych restrykcji.
czero napisał:witkacy17_ napisał:Telefon ma zakres 1900. Czy da się tak zrobić aby działał w zakresie 900 i 1800 czyli Polskich sieciach. Sim Locka sciągałem, napisało mi że nie ma żadnych restrykcji.
Oj, chyba nie bardzo. A tak przy okazji się zapytam, sim kartę toto ma, czy nie ma? Bo ostatnio jaki widziałem z USA telefon Nokii (6560 lub 6585) nie miał takiej opcji.
P.S Daruj sobie telefony z Ameryki, chyba, że są to odpowiedniki eurpoejskich telefonów lub europejskie wersje (czasem da się je kupić w megastorach w USA).