logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć dekoder Echostar DSB-717 do telewizora? Brak sygnału

dolores1987 19 Paź 2011 19:41 3485 3
REKLAMA
  • #1 10044359
    dolores1987
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Mam problem z podłączeniem dekodera Cyfrowy Polsat Dekoder Echostar DSB-717.
    Satelita jest podłączona, euro do telewizora także, dekoder się zaktualizował na dzień dobry. włączam go i teraz w telewizorze próbuję wyszukać - włączyłam 0, robię strojenie telewizora- jednak nie wykrywa mi wogóle tego dekodera, nawet gdyby był źle podłączony powinien być komunikat, że brak sygnału czy coś w tym stylu.
    Włączam także na AV1 w telewizorze i także nic się nie dzieję, Proszę o pomoc!
  • REKLAMA
  • #2 10044395
    LeDy
    Poziom 43  
    Ocena: 2908
    dolores1987 napisał:
    Mam problem z podłączeniem dekodera Cyfrowy Polsat Dekoder Echostar DSB-717.
    Satelita jest podłączona, euro do telewizora także, dekoder się zaktualizował na dzień dobry. włączam go i teraz w telewizorze próbuję wyszukać - włączyłam 0, robię strojenie telewizora- jednak nie wykrywa mi wogóle tego dekodera, nawet gdyby był źle podłączony powinien być komunikat, że brak sygnału czy coś w tym stylu.
    Włączam także na AV1 w telewizorze i także nic się nie dzieję, Proszę o pomoc!
    Jaki TV, jakie , po co 0?
  • REKLAMA
  • #3 10044937
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 10046336
    egon42
    Poziom 37  
    Ocena: 825
    Koleżanko dolores1987 jeżeli mamy dekoder z tv połączony kablem euro- euro to nie trzeba włączać 0 i stroić tv. W tv bywa euro 1 euro 2 euro 3 itd trzeba włączyć to euro do którego mamy włożony wtyk w tv czyli patrzymy z tyłu tv do którego gniazda euro mamy włożoną wtyczkę i to euro włączamy. niestety koleżanka nie podała modelu tv tak że nic więcej nie można napisać.
REKLAMA