logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tablet Leader V70 - jak przeinstalować Android 2.2 po nieudanym resecie?

Andrev666 23 Paź 2011 13:58 5366 2
REKLAMA
  • #1 10056760
    Andrev666
    Poziom 9  
    Witam. Posiadam Chiński Tablet jak w temacie. Chciałem go sprzedać więc pomyślałem że zrobię reset do ustawień fabrycznych. Z boku urządzenia jest dziurka w której jest przycisk reset (przeczytałem że przywraca on urządzenie do ustawień fabrycznych). Po resecie urządzenie zgasło (tak chyba ma być), kiedy próbuje włączyć pojawił się tylko ekran powitalny i nic się nie dzieje. Uruchamia się tylko w jednym przypadku, trzeba rozładować baterię całkowicie do 0 wtedy działa ok ale po każdym wyłączeniu jest to samo. Pomyślałem żeby może przeinstalować system ale nie mam pojecia jak.

Obecnie zainstalowany system to:
    Android OS 2.2
    Kernel 2.6.32
    Build Number v1.2.2

Proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy post tutaj.
  • REKLAMA
  • #2 10386906
    bob35
    Poziom 13  
    Masz uszkodzony plik z androidem poczytaj jak się wgrywa a program do wgrywania androida to uberoid. Wpisz w wyszukiwarkę uberoid dużo tam tematów podobnych do twojego
  • #3 10737457
    wielkadziura
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    tak jak mówi bob35 . widziałem ten uberoid jest dobry. i fajnie się wgrywa. zobacz na youtube.com tez miałem ten tablet ale reset mi tylko ponownie włączył tableta. tableta trudno zepsuć po zwględem softu
REKLAMA