logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kamera miniDV JVC GR-D70E - Condensation operation paused, please wait

piotrekhahaha 23 Paź 2011 19:58 7322 5
REKLAMA
  • #1 10058182
    piotrekhahaha
    Poziom 13  
    Ocena: 9
    Witam.

Mam problem z kamerą JVC n mini kasetki. Otóż po włączeniu pokazuje się komunikat z tematu i muszę czekać ok 40 min żeby zadziałała. Czasem się zresetuje. Co mam zrobić?

Kamera miniDV JVC GR-D70E - Condensation operation paused, please wait Kamera miniDV JVC GR-D70E - Condensation operation paused, please wait Kamera miniDV JVC GR-D70E - Condensation operation paused, please wait Kamera miniDV JVC GR-D70E - Condensation operation paused, please wait

Z góry dzięki za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 10063013
    oktober2
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    hej,mam ten sam typ kamery teraz ja właczyłem zeby zmeinic kasete bo za 2 h jade na wczasy do egiptu i nie chciała sie zamknac ciagle wyrzucała kasetke,jak ja docisnalem górna klapka to sie zamkneła ale non stop jest ten sam komunikat co u ciebei ,wiec dziwi mnie to bo lezała w bardzo suchych warunkach ze sie tak wyraze i teraz mam problem ehhhhh
  • REKLAMA
  • #3 10064431
    piotrekhahaha
    Poziom 13  
    Widać ten typ tak ma ale jest ktoś, kto się na tym zna?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 10067918
    piotrekhahaha
    Poziom 13  
    O to to czego szukam, tylko jest problem... Czy muszę rozkręcać pół kamery żeby się do niego dobrać?
  • #6 10070216
    dzimi
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1285
    Pół to może nie - ale troszkę niestety trzeba.
REKLAMA