logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nadjniki GSM EBS PX100 PX200 Kabel do programowania

NOOKIA 07 Lis 2011 13:42 7862 2
REKLAMA
  • #1 10112358
    NOOKIA
    Poziom 28  
    Ocena: 37
    Witam kolegów

posiadam w/w nadajniki i chciałbym je skonfigurować aby nie leżały następne 4 lata w szafie.

Jednak mam problem gdyż nie wiem jaki kabelek pasuje, lub od czego

Mam kabelki do satela (ca5-ca6) do integry. Oraz do Ropamów. No chyba że to jeszcze inny.

Proszę o info.

Albo o schemat ;)
  • REKLAMA
  • #2 10156527
    maolat
    Poziom 13  
    Ocena: 16
    Witam,
    Podłącze się do tematu, odkupiłem od klienta moduł PX200N i nie bardzo mogę go wykorzystać, ponieważ nie posiadam do niego żadnego oprogramowania (podobno są dwa: do konfiguracji i serwisowania) oraz kabla na RS232 - według ulotki zamieszczonej na stronie producenta jest to przewód: LX-PROG. Niestety więcej informacji nie znalazłem. Czy ktoś z kolegów może w jakiś sposób pomóc ??
    Pozdrawiam

EDIT: Przepraszam za zamęt, znalazłem temat https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1855811.html i z oprogramowaniem sobie poradziłem, potrzebuję info odnośnie kabla do programowania lokalnego.

EDIT: Przewód do programowania w jednej z Firm z Bielska-Białej kosztuje 20 zł netto, a do odczytywania danych 60 zł netto + wysyłka.
  • #3 10169608
    NOOKIA
    Poziom 28  
    Ocena: 37
    mogę prosić o namiary do firmy ma priv ??
REKLAMA