Sprzedam ładne 16 calowe alufelgi razem z oponami 205/55/16. jeździło to u mnie w megance z 96 roku. Opony letnie, bieżnik 4mm, rok 2008. Felgi posiadają delikatne zarysowania itp, ranty nie zniszczone - po regeneracji, dbałem o nie jak o dziecko. Dziewczyny lecą na takie coś
;0 Na zdjęciach nie są tak ładne gdyż są brudne.
Sprzedaję gdyż mam już dziewczynę, a tak na poważnie to sprzedaję z powodu braku kasy. Mam też na sprzedaż lampy angel eyes do meganki I. Cena 500zł razem z kompletem h1 OSRAM NBP.
Cena za felgi do uzgodnienia - sprzedaję razem z oponami, żebym potem nie musiał ich palić w ogródku. Moja propozycja wyjściowa 2011zł.
Na terenie Elbląga dowóz gratis (do połowy grudnia), dalej kwestia dogadania.
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Proszę nie pisać na e-mail - zapomniałem hasła! ONLY PW
;0 Na zdjęciach nie są tak ładne gdyż są brudne.
Sprzedaję gdyż mam już dziewczynę, a tak na poważnie to sprzedaję z powodu braku kasy. Mam też na sprzedaż lampy angel eyes do meganki I. Cena 500zł razem z kompletem h1 OSRAM NBP.
Cena za felgi do uzgodnienia - sprzedaję razem z oponami, żebym potem nie musiał ich palić w ogródku. Moja propozycja wyjściowa 2011zł.
Na terenie Elbląga dowóz gratis (do połowy grudnia), dalej kwestia dogadania.
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Proszę nie pisać na e-mail - zapomniałem hasła! ONLY PW