logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak spolszczyc Microsoft Office Professional 2003? Pomocy...

var 11 Gru 2004 23:08 14232 9
REKLAMA
  • #1 1053290
    var
    Poziom 12  
    Mam pelna wersje Microsoft Office Professional 2003 jednak jest ona w jezyku angielskim i nie wiem jak zmienic ja na polski bo inaczej to cienko z moja obsluga ms office :P Wiec prosze o pomoc :) Jezeli ktos wie jak spolszczyc Microsoft Office Professional 2003 to proszony jest o zgloszenie sie :D z gory dziekuje :)
  • REKLAMA
  • #2 1053597
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10448
    Zadzwonic do MS i zapytacz czy istnieje mozliwosc zamiany na wersje polska, sprobowac zawsze mozna.Bo chyba innej mozliwosci nie ma, ale na 100% nie jestem pewien.Zeby spolszczyc trzeba by pewnie wiekszosc plikow wymienic, a to nie ma sensu.
  • #3 1334334
    dj-bass
    Poziom 20  
    Ocena: 11
    Moze ktos juz uporal sie z tym problemem i wie jak spolszczyc Offica 2003?
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 1336150
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    z tego co wiem nie ma możliwości zmiany języka w produktach MS :(

chyba musisz zakupic polską wersje - a widział ktoś spolszczenie do windows ?? - z tego co wiem nie ma takiego twora :) więc i na polska łate do offica też bym nie liczył
  • #5 1336259
    Radzious
    Poziom 28  
    Ocena: 25
    niewiem czy jest wersia polska ale jak tak to wystarczy znać pliki odpowiedzialne za jezyk i jak sie umie programowac to sie spolszczy. Na necie sa gdzieś spolszczenia do office(kiedyś znalazłem) tylko szukaj w multi wyszukiwarkach.

marek216: Słuchaj chlopie spolszczenie do 98 starej miałem na płycie. Wtedy musiałem instalować zaraz po uruchomieniu wersii angielskiej winde i spolszczyć. Jak nie umiesz szukać na necie to sie nie wypowiadaj. Poczytaj post kolobosa "na 100% nie jestem pewien"
  • #6 1336341
    sewik
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    var patrz PW
  • REKLAMA
  • #7 1337149
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 586
    Nie ma czegoś takiego, jak "spolszczenie" pakietu Office czy systemu Windows. Nie należy traktować jako spolszczenie wymianę części komunikatów z jednego języka na drugi, a najprawdopodobniej takie coś kiedyś znalazł w sieci Radzious. Gdyby zmianę wersji językowej można było zrobić na postawie wymiany niektórych plików, to skąd bierze się problem lokalizacji pakietu. I proszę nie opowiadać, że należy po prostu coś tam odpowiednio skompilować i znać się na programowaniu.
  • #8 1338777
    sylwwwek
    Poziom 17  
    Ocena: 14
    Witam-jest wersja polska offica 2003...a o spolszczeniu nie słyszałem
  • REKLAMA
  • #9 1338829
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    sylwwek dziki za info :) o tym wiemy juz od dawna :) spór idzie o to czy da sie spolszczyć sotf Billa czy trzeba kupowac wersje językowe :).
  • #10 1339169
    Cichy666
    Poziom 20  
    Ocena: 30
    Witam. Spolszczyc mozna np. restoratorem, ale nie tak duzy pakiet jak Office...Szkoda czasu...Lepiej poszukac na DC+ polskiej wersji. Pozdrawiam...

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy możliwości spolszczenia pakietu Microsoft Office Professional 2003 w wersji angielskiej. Uczestnicy wskazują, że nie istnieje oficjalne spolszczenie ani łatwa metoda zmiany języka w tej wersji oprogramowania. Zmiana języka wymagałaby wymiany wielu plików systemowych, co jest niepraktyczne i technicznie skomplikowane. Zalecane jest zakupienie polskiej wersji pakietu Office 2003, gdyż nie ma dostępnych legalnych łatek językowych ani spolszczeń. Próby samodzielnego spolszczenia poprzez modyfikacje plików lub programowanie są niezalecane i nieskuteczne. Podobnie nie istnieją spolszczenia dla systemu Windows, co potwierdza brak oficjalnych narzędzi do zmiany języka w produktach Microsoft. Wskazano również, że lepszym rozwiązaniem jest poszukiwanie polskiej wersji na legalnych nośnikach lub platformach dystrybucji oprogramowania.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA