logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Meble z Ikei. Opinie na temat mebli i innego wyposażenia.

SQ9MEM 12 Gru 2004 17:20 1991 3
REKLAMA
  • #1 1054840
    SQ9MEM
    Poziom 29  
    Ocena: 279
    Hmm, temat w ogóle nie elektroniczny, ale związany z dużą rzeszą osób: co sądzicie na temat mebli i innego wyposażenia wnętrz sprzedawanego w Ikei, czy jakość jest rzeczywiście taka, jak obiecują, jakie są doświadczenia osób, które tam coś kupiły ?
  • REKLAMA
  • #2 1054849
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 1055138
    TEODOR I
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    strata pieniedzy - sezonowa prowizorka. Wzornictwo calkiem przyjemne ale z jakoscia bardzo slabiutko. kupilem kila rzeczy : sofa , podstawki pod kolumny(glosniki) fotele, lampy itp - wydawalo mi sie ladne i niedrogo, wiekszosc wyladowala na juz na smietniku.Amerykanie mowia DOSTAJESZ TO ZA CO ZAPLACILES (niska cena=slaba jakosc) , no chyba ze jedyne krytorjum ty wyglad to inna sprawa. Ja zostalem wyleczony z ikei.
  • #4 1055166
    SQ9MEM
    Poziom 29  
    Ocena: 279
    Teodor1 napisał: (niska cena=slaba jakosc) - co do tych niskich cen to sie nie zgadzam - mój szwagier pracuje w tej branży (mały zakład porodukujący meble - około 20 osób) i twierdzi, że w Ikei jest wyjątkowo drogo. Myślałem, że skoro drogo, to przynajmniej jakość jest znośna (myślałem nad zestawem mebli do pokoju, a chce znacznie obiążyć półki).
REKLAMA