logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kamera w laptopie Toshiba przestaje działać po kilku minutach - co robić?

pozory.myla 10 Gru 2011 19:02 2372 5
REKLAMA
  • #1 10242887
    pozory.myla
    Poziom 8  
    Uprzejmie proszę o pomoc. Kompletnie nie mam pojęcia co zrobić. Kamerka w laptopie Toshiba (którego mam dopiero rok) działała dobrze i ...nagle przestała;/ Otóż po włączeniu komptera przez jakieś 4 min mam kamerkę , moge rozmawiać przez skape, gg, a póżniej pojawia mi się komunikat z gg, że kamera została odłączona, mimo iż mnie mogło mnie nawet wtedy nie być przy kompie. Uprzejmie proszę o pomoc, naprawdę jestem totalnym laikiem i "blondynka"(choć w realu brunetką) w tej sprawie. Z góry dziękuje za wszelkie! udzielone informacje. ;((((((
  • REKLAMA
  • #2 10249646
    Richter
    Poziom 31  
    Ocena: 164
    Na czas rozmowy przez skype wyłącz GG, testuj napisz czy pomogło.
  • REKLAMA
  • #3 10249721
    RADU23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1727
    Sprawdź w ustawieniach gg, prawdopodobnie ono rozłancza ci kamerkę.
  • REKLAMA
  • #4 10250217
    pozory.myla
    Poziom 8  
    Panowie, dziękuje Wam serdecznie, że ktoś się odezwał,żeby mi pomóc :).
    Niestety.
    Nawet jak nie używam kompa kamerka sama się wyłacza po ok 4 min od właczenia. Także zaraz po właczeniu kompa i wejscu na skape mam kamerka,ale jak wchodze 5 min póżniej to jest napsiane.,ze kamerka nie jest podłaczona i nie odnaleziono urządzenia.;/
  • REKLAMA
  • #5 10250359
    tuxmaniak
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Proponuję oddać laptopa do serwisu. To raczej kwestia sprzętu a nie oprogramowania.
  • #6 10252362
    pozory.myla
    Poziom 8  
    Dziękuje Panu serdecznie za odpowiedź! Zrobię jak Pan proponuje . W razie kłopotów pozwolę sobie jeszcze pisać.Pozdrawiam. Ewa
REKLAMA