Witam.
Kieruję się do Was z prośbą o doradzenie i wytłumaczenie takiej sprawy.
Obecnie w domu mam podciągniętą Neostradę pod PC, działa to poprzez modem Sagem 800 fast. Ja planuję sobie kupić laptopa, nowego takiego do 1400zł aby móc korzystać z Internetu.
No i właśnie chciałabym mieć też w tym laptopie Internet.
Jak to zrobić?
Trochę już o tym wszystkim czytałam ale wszędzie piszą co innego,a ja nie za bardzo znam się na tym wszystkim.
Ogólnie chciałabym aby Internet ten do laptopa był bezprzewodowy.
Nie wiem co mogę jeszcze napisać, ogólnie laptop będzie używany odległości-owo od pc z jakieś 10m, przez ścianę, czyli po prostu w pokoju obok.
Internet też chcę aby był nie zależy od pc czy laptopa, czyli żeby nie było tak, że jak chcę aby był Internet w laptopie to włączony musi być pc, tak nie chcę.
Proszę o rady i wskazówki, również takie jaki sprzęt musiałabym zakupić.
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź
Kieruję się do Was z prośbą o doradzenie i wytłumaczenie takiej sprawy.
Obecnie w domu mam podciągniętą Neostradę pod PC, działa to poprzez modem Sagem 800 fast. Ja planuję sobie kupić laptopa, nowego takiego do 1400zł aby móc korzystać z Internetu.
No i właśnie chciałabym mieć też w tym laptopie Internet.
Jak to zrobić?
Trochę już o tym wszystkim czytałam ale wszędzie piszą co innego,a ja nie za bardzo znam się na tym wszystkim.
Ogólnie chciałabym aby Internet ten do laptopa był bezprzewodowy.
Nie wiem co mogę jeszcze napisać, ogólnie laptop będzie używany odległości-owo od pc z jakieś 10m, przez ścianę, czyli po prostu w pokoju obok.
Internet też chcę aby był nie zależy od pc czy laptopa, czyli żeby nie było tak, że jak chcę aby był Internet w laptopie to włączony musi być pc, tak nie chcę.
Proszę o rady i wskazówki, również takie jaki sprzęt musiałabym zakupić.
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź