logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Identyfikacja elementu SOT-223 z oznaczeniem PH77, PH85, PH87, 06-41A

rafxxww 13 Gru 2004 19:45 1728 1
REKLAMA
  • #1 1057675
    rafxxww
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Obudowa SOT-223 (3 piny + 4 radiator wyprowadzony po przeciwnej stronie połączony z pinem środkowym). Oznaczenie w pierwszej linii zależnie od wersji sprzętu "PH77" , "PH85", "PH87"; w drugiej dolnej linii zawsze oznaczenie "06 -41A"). Pomóżcie w identyfikacji elementu!!!!!
    Mam taki sprawny element pracujący w urządzeniu - jeżeli można jakoś przybliżyć rodzaj elementu na podstawie pomiaru to proszę o pomoc (na pewno nie jest to tranzystor bipolarny) - domniemam że jest to jakiś power MOSFET ale nie mam pewności.
  • REKLAMA
  • #2 1067039
    rafxxww
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Poprawka !!!!! (Nie wiem jak wkradł mi się błąd w oznaczeniu 06-41A bo ma być 41 -06A)

Obudowa SOT-223 (3 piny + 4 radiator wyprowadzony po przeciwnej stronie połączony z pinem środkowym). Oznaczenie w pierwszej linii zależnie od wersji sprzętu "PH77" , "PH85", "PH87"; w drugiej dolnej linii zawsze oznaczenie "41 -06A"). Pomóżcie w identyfikacji elementu!!!!!
    Mam taki sprawny element pracujący w urządzeniu - jeżeli można jakoś przybliżyć rodzaj elementu na podstawie pomiaru to proszę o pomoc (na pewno nie jest to tranzystor bipolarny) - domniemam że jest to jakiś power MOSFET ale nie mam pewności.
REKLAMA