Witam mam problem jak w temacie 2 sztuki HTC Desire które normalnie działały ale klienci chcieli update oprogramowania
wgrywałem RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed (GER).exe
Telefony przyjmowały soft ale na końcu wyskakiwało że nie można było ukończyć aktualizacji, na LCD telefonu pojawiało się radio update fail
Gdzie jest błąd ktoś miał z was już taki problem ? uszkodzenie telefonów wykluczam bo mało prawdopodobne aby w dwóch sztukach był jednocześnie ten sam problem
Dodano po 1 [minuty]:
Dodam że na chwile obecną nie mogę wejść w bootloader po włączeniu wyskakuje logo HTC i w rogach ekranu wykrzykniki, ale komputer rozpoznaje telefon i mogę wgrywać ROM ale kończy się to zawsze na radio update fail
Telefony przyjmowały soft ale na końcu wyskakiwało że nie można było ukończyć aktualizacji, na LCD telefonu pojawiało się radio update fail
Dodano po 1 [minuty]:
Dodam że na chwile obecną nie mogę wejść w bootloader po włączeniu wyskakuje logo HTC i w rogach ekranu wykrzykniki, ale komputer rozpoznaje telefon i mogę wgrywać ROM ale kończy się to zawsze na radio update fail