logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Kupię] Gdzie kupić przełącznik suwakowy 3-pozycyjny do wkrętaka IXO BOSCH?

barfor 26 Gru 2011 21:59 1253 1
REKLAMA
  • #1 10306776
    barfor
    Poziom 13  
    Ocena: 41
    Poszukuję przełącznik suwakowy do wkrętaka IXO BOSCH. Jest on dość nietypowy, ma trzy położenia - środkowe jest neutralne (nic nie zwiera). Posiada 5 wyprowadzeń. Wymiary dł 24mm - szer. 8 mm - wysokość 7 (bez elementu czarnego). Przeszukałem większość sklepów internetowy ale w takiej postać przełącznika nie znalazłem. Pozdrawiam serdecznie.

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

• REKLAMA
  • #2 10462451
    barfor
    Poziom 13  
    Ocena: 41
    Zniechęcony brakiem możliwości zakupu w/w przełącznika, rozebrałem go i wymieniłem znajdujące się wewnątrz "blaszki" z innego kupionego w sklepie elektronicznym. Może nie pasują idealnie ale swoje zadanie spełniają. Rozmawiałem z Panem, który pracuje w serwisie BOSH'a w Warszawie i nawet oni nie mieli tej części jako podzespół naprawczy, tylko wymieniali całą płytkę na nową. Przykładowe zdjęcie przełącznika trzypozycyjnego. Po rozebraniu są tam dwa elementy "zwierne". Element przeciąłem na pół - uzyskanymi połówkami zastąpiłem uszkodzone blaszki. Pozdrawiam serdecznie.

REKLAMA