logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć aparat Canon PowerShot A580 do USB w Windows 7 Ultimate

Luka28 27 Gru 2011 21:10 697 1
REKLAMA
  • #1 10310803
    Luka28
    Poziom 9  
    Witam.Mam taki problem chciałem podłączyć aparat Canon PowerShot A580 przez usb do komputera (Windows 7 Ultimate).Wcześniej na Windows XP działał bez problemu wystarczyło włorzyć kabel od aparatu do wejścia usb i pojawiały się zdjęcia,teraz gdy podłączam kabel do usb wyskakuje komunikat "Niepowodzenie instalacji oprogramowania sterownika urządzenia" .Wgrałem oprogramowanie z płyty aparatu i jest to samo,w aparacie wszystko dobrze jest ustawione i porty usb też są dobre bo inne rzeczy działają normalnie (kamerka,myszka,itp)Na innych komputerach bez problemu go wykrwa np. Windows XP i pojawiają się zdjęcia, nawet bez instalowania oprogramowania z płyty,a tu jest problem.Prosił bym o odpowiedź może ktoś wie co trzeba zrobić,ewentualnie konkretny link co trzeba ściągnąć.Z góry dzięki.
    Moderowany przez Grzegorz Markowski:

3.1.14. (8.3) Zabronione jest publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego forum lub wątku dyskusji.
    3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    GM

• REKLAMA
  • #2 10310821
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA