logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP Pavilion dv6 2030sd - brak sterowników do kamerki na Windows 7 Ultimate

ADID_SADIA 28 Gru 2011 18:08 1571 1
REKLAMA
  • #1 10314459
    ADID_SADIA
    Poziom 2  
    Witam, niedawno dostałem laptopa HP Pavilion dv6 2030sd w wersji belgijskiej, nie chciałem się męczyć ze zmianą języka w wersji home, więc zainstalowałem nową polską wersję ultimate. Problem polega na tym, że windows ładnie wszystko zaktualizował, lecz nie mogę za nic znaleźć nazwy lub zainstalować kamerki internetowej. Szukałem sterowników i żadne nie dały rady. Hp Media Smart Webcam pisze, że kamerka jest wyłączona lub niepodłączona. Proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 10322068
    greep
    Poziom 19  
    Ocena: 39
    ADID_SADIA napisał:
    Witam, niedawno dostałem laptopa HP Pavilion dv6 2030sd w wersji belgijskiej, nie chciałem się męczyć ze zmianą języka w wersji home, więc zainstalowałem nową polską wersję ultimate. Problem polega na tym, że windows ładnie wszystko zaktualizował, lecz nie mogę za nic znaleźć nazwy lub zainstalować kamerki internetowej. Szukałem sterowników i żadne nie dały rady. Hp Media Smart Webcam pisze, że kamerka jest wyłączona lub niepodłączona. Proszę o pomoc.

Czy przed ponowna instalacja kamerka dzialala?
    Jesli nie, moze tasiemka jest odpieta (jesli ktos wczesniej rozrecal laptopa, mogl zapomniec ja wpiac do plyty glownej).
    Kiedy mi sie cos podobnego zdarzylo.
REKLAMA