logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips ccr600 kody. Czy ma ktoś instrukcję po polsku?

grzes71 16 Gru 2004 12:44 2479 3
REKLAMA
  • #1 1064599
    grzes71
    Poziom 2  
    zakupiłem opla vectrę z fabrycznie zamontowanym radiem jak w temacie niestety musiałem odłączyć akumulator i teraz mam problem z podaniem kodu ponieważ nie mam żadnej dokumentacji do tego radia. Jakie jest wyjście z tego pata.Ma ktoś może instrukcję po polsku do tego radia?
  • REKLAMA
  • #2 1064611
    daniel.sz
    Poziom 21  
    Ocena: 31
    Jeśli się nie bawiłeś w rozkodowanie radi samochodowych to czega cię wizyta w serwisie RTV chyba że wiesz jak szczytać pamięć to prześlij bina policzy się
  • REKLAMA
  • #3 1064697
    grzes71
    Poziom 2  
    dzięki za info, niestety nie posiadam żadnego sprzętu do odczytywania pamięci.A nie da sie wygenerować kodu na podstawie S/N ? Jaki jest koszt takiej operacji w serwisie rtv?
  • #4 1064713
    daniel.sz
    Poziom 21  
    Ocena: 31
    Witam koszt rozkodowania między 40 a 50 złotych nie wszyscy mają dostęp do kalkulatorów jeśli chodzi o Philipsa beckers blaupunkt clarion nie ma problemu ale i tak generalnie trzeba zapłacić nikt ci za darmo tego raczej nie zrobi bez względu czy będzie to po serialu czy modyfikowanie zawartości eeprom.
REKLAMA