Witam
Mam taki problem z moim grzejnikiem wody chodzi konkretnie o model Ariston TI Tronic 80 V D
Spalił się prawdopodobnie sterownik.
Oznaczenie jednego z elementów(nie mam pojęcia co to jest)
161SED012UHB-T LINK JAK TO WYGLĄDA Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
oraz drugi element Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Oczywiście bardzo zależy mi na naprawie tego więc prosiłbym o jakieś wskazówki jak to można naprawić samodzielnie, gdzie mogę dostać coś takiego i czy wgl da się to samemu naprawić czy trzeba zamawiać gotową płytkę? Poniżej dodaję także zdjęcia całej płytki (sorry za jakość ale nie mam możliwości zrobić lepszych zdjęć)
Pozdrawiam i proszę o pomoc
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Mam taki problem z moim grzejnikiem wody chodzi konkretnie o model Ariston TI Tronic 80 V D
Spalił się prawdopodobnie sterownik.
Oznaczenie jednego z elementów(nie mam pojęcia co to jest)
161SED012UHB-T LINK JAK TO WYGLĄDA Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
oraz drugi element Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Oczywiście bardzo zależy mi na naprawie tego więc prosiłbym o jakieś wskazówki jak to można naprawić samodzielnie, gdzie mogę dostać coś takiego i czy wgl da się to samemu naprawić czy trzeba zamawiać gotową płytkę? Poniżej dodaję także zdjęcia całej płytki (sorry za jakość ale nie mam możliwości zrobić lepszych zdjęć)
Pozdrawiam i proszę o pomoc
Moderowany przez mrhari:3.1.18. (10.11) Zabronione jest publikowanie informacji do źródeł, które po pewnym czasie wygasają (publikowanie odnośników do stron o charakterze krótkotrwałym).
3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji.