Witam. Dostałem w/w telefon. Został zalany czymś bardzo tłustym ( jakaś smar) dokładnie nie wiem co to mogło być. Przeszedł już czyszczenie szczoteczką + kilka razy myjka w IPA. Ale dalej nic, telefon normalnie działa itp ale na wyłączony pobiera 0,04 A przy 4 V (pomiar z zasilacza). Przy włączonym pobiera od 0,12 A do 0,24 przy wyszukiwaniu sieci. Nie zauważyłem również żeby grzał się jakiś element.
Dziwna trochę sytuacja zachodzi przy włączonym telefonie na tkz. czuwaniu bo pobiera też 0.04A ( i czasem 0.1 co jest normalne przy szukaniu sieci). macie jakieś pomysły? Postaram wgrać się oprogramowanie w najbliższym czasie, mozę to coś pomoże. Wiem że telefon nie ma już jakiejś wielkiej wartości i żeby czasem naprawa jej nie przewyższyła więc proszę o w miarę opcjonalne odpowiedzi. Pozdrawiam.
Dziwna trochę sytuacja zachodzi przy włączonym telefonie na tkz. czuwaniu bo pobiera też 0.04A ( i czasem 0.1 co jest normalne przy szukaniu sieci). macie jakieś pomysły? Postaram wgrać się oprogramowanie w najbliższym czasie, mozę to coś pomoże. Wiem że telefon nie ma już jakiejś wielkiej wartości i żeby czasem naprawa jej nie przewyższyła więc proszę o w miarę opcjonalne odpowiedzi. Pozdrawiam.