Najlepiej będzie dla Ciebie wgrać całego flesha ponieważ wersja 5.25 posiada błąd, że nie można dzwonić na numery z gwiazdką np *111, nie można np doładować konta kodem itp , najlepiej wgraj całego 5.30, pamietaj żeby jeżeli pracujesz na chińczyku zrobić wcześniej backup galerii bo fleshu tym sprzetem nie bedzie dzwonków gier i tapet (backup np MobiMB) a potem wgrac do do telefonu. na axnet są fleshe do Nokii ale pod Gryfa tylko. Powodzenia
freexco chyba cos pomyliles, to wlasnie w wersji 5.30 jest ten bug z dzwonienem na numery z gwiazdka, chyba ze z chinolami jest inaczej....
chincza, poszukaj sobie 5,35 na chinola tez juz koledzy mieli.....
Potwierdzam 5,25 ma bład z gwiazdką.
Wersja 4,44 ma bład polegajacy na tym, że jak przychodzi sms to telefon sie resetuje. Objawia sie jak jest wiecej sms'ow w skrzynce.
5.30 chyba jest wolny od wad
Tak zaglądałem tam i nawet zdarłem PPM ale przy DCT4Flasher V2.0 podaję ścieżkę dostępu a tu niespodzianka (ERROR : File not exist: i ścieżka do pliku) Co jest grane? :sm5:
Aż sprawdzałem czy atrybut pliku nie ma tylko do odczytu, ale nie.
Tylko muszę wiedzieć co chcesz robić ? Pisałeś o "PPM z polakiem do 3510i V5.25 " ale potem całkiem słusznie Ci odradzali . Jeśli chcesz tylko PPM_rh9__05_25b to w DCT4Flasher V2.0 zaznacz faję po lewej stronie przy PPM a po prawej wskaż plik. Prawdopodobnie usiłujesz wczytać MCU którego nie masz. Jeśli się mylę to może jednak zadzwonisz na 607 333 165 w imię elektrody zrobię Ci gratis
Użytkownik poszukiwał PPM z polskim językiem do Nokii 3510i w wersji softu 5.25, zakupionej w chińskiej wersji telefonu. W dyskusji potwierdzono, że wersja 5.25 zawiera błąd uniemożliwiający wykonywanie połączeń na numery z gwiazdką (np. *111), co utrudnia doładowanie konta. Zalecano wgranie nowszej wersji softu 5.30 lub 5.35, które są wolne od tego błędu. Wskazano, że na stronie elektroda.pl dostępne są pliki PPM i MCU, jednak pojawiały się problemy z atrybutami plików (tylko do odczytu) oraz błędy przy wgrywaniu za pomocą DCT4Flasher V2.0. Ostatecznie problem rozwiązano poprzez pobranie plików z podanego forum i usunięcie atrybutu tylko do odczytu, co umożliwiło poprawne wgranie softu i PPM do chińskiego telefonu Nokia 3510i. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.