logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C35 – zanikanie dźwięku w słuchawce, opóźniony dźwięk po połączeniu

malowiem 21 Gru 2004 13:58 900 3
REKLAMA
  • #1 1077311
    malowiem
    Poziom 11  
    problem polega na tym ze po zainicjowaniu polączenia lub odebraniu w sluchawce czasem jest dziek , czasem go niema, a innym razem dźwięk dopiero po kilku sekundach od polączenia sie pojawia. Czasami pomaga ścisnięcie obudowy w miejscu glosnika, ale to chyba nie jest sprawa niełączenia styków głośnika z płytą telefonu bo przeczyściłem je i sprężynki od głośnika troszkę rozciągnąłem.
    Może ktos zetknął się z takim problemem i mógłby mi pomóc?
  • REKLAMA
  • #2 1086093
    afuk
    Poziom 18  
    Tu masz coś, po czym będziesz się cieszył słysząc wszystko w głośniku. Masz prawdopodobnie uszkodzoną którąś ze ścieżek na płycie. To jest ich obejście.
    Załączniki:
    • Opis naprawy niedziałającego głośnika.zip (2.76 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 1102015
    malowiem
    Poziom 11  
    hej, ale w tym pliku co podales nie ma zamieszczonych zdjęć płyty głównej telefonu wiec jesli mozesz to podrzuc jeszcze raz albo na forum albo na maila
  • #4 1102359
    libra
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    witam, połącz elementy jak na zdjęciu i wszystko będzie hulać na 100%.
    powodzenia :)
    Załączniki:
    • Siemens C35 – zanikanie dźwięku w słuchawce, opóźniony dźwięk po połączeniu Siemens x35 - repair connection speaker - by eh.jpg (45.08 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA