logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 5130 wyłącza się po komunikacie contact service - czy warto naprawiać?

lampart_75 04 Lut 2012 19:27 1479 5
REKLAMA
  • #1 10495434
    lampart_75
    Poziom 2  
    Witam.
    Mam problem z Nokią 5130.
    Po włączeniu telefonu ukazuje się "contakt service" i sam się wyłącza.
    Oddawałem go już do serwisu ale nic z nim nie zrobili tylko nagrzebali. Wcześniej nie wyłączał się tuż po włączeniu tylko po naciśnięciu czerwonej słuchawki...
    Jest jakiś sens go naprawiać i czy to drogie, bo ostatnio skasowali mnie 10 zł.
    Za to, że nie wiedzą co z nim...
  • REKLAMA
  • #2 10495513
    staś pytalski
    Poziom 41  
    Ocena: 1426
    Nikt nie otwierając telefonu nie powie Ci ile będzie kosztować naprawa. Nie napisałeś co się działo wcześniej z telefonem nim go oddałeś do naprawy, dlaczego go oddałeś, po czym pokazał się napis "contact service"? Osobiście, jeżeli nie masz sprzętu i umiejętności ja bym sobie odpuścił naprawę.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 10495592
    lampart_75
    Poziom 2  
    przed oddaniem wyświetlało się contakt service ale tel się sam nie wyłączał tylko po naciśnięciu czerwonej słuchawki a po odbioarze wyłącza się sam z siebie zaraz po włączeniu
    Zdania zaczynamy wielką literą i kończymy kropką.Przed wysłaniem wiadomości użyj przycisku "Pisownia" i popraw błędy. Proszę niezwłocznie poprawić swoje wiadomości. jever 23
  • REKLAMA
  • #5 10495649
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 10495982
    pala17
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    Bez box nic nie zazwyczaj ubijają sie certyfikaty simlocka i trzeba wgrywać pm i robić autoryzacje jednak w tym modelu nie bardzo się da to robić i trzeba by było przeliczać rpl lub przylutowywać nowa kość.
REKLAMA