logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Kupię] MAXTOR DIAMONDMAX plus 9 80 GB ATA /133

beci1970 05 Lut 2012 18:01 1791 8
REKLAMA
  • #1 10500070
    beci1970
    Poziom 2  
    Kupię dysk lub elektronikę sprawną do:
    MAXTOR PLUS 9 80GB ATA/133

CODE: YAR41BWO

nr elektroniki M8FYB , w sumie zależy mi na elektronice .
  • REKLAMA
  • #2 10547655
    Eidems
    Poziom 29  
    Ocena: 251
    hej, nadal aktualne? Posiadam takiego maxtora, jeżeli jesteś zainteresowany, sprawdzę czy jest sprawny.
  • #3 10550724
    beci1970
    Poziom 2  
    oczywiscie ze aktualne! koniecznie potrzeba mi z tymi danymi co napisałam . dzieki za odzew, jeden dysk juz kupiłam ale facet tak mi wyslał ze dostałam nie o tym symbolu elektroniki.
  • REKLAMA
  • #4 10550840
    Eidems
    Poziom 29  
    Ocena: 251
    Hej, sprawdzałem dzisiaj ten dysk, i bios go nie rozpoznaje, więc nie wiem w jakim jest stanie dysk a także jego elektronika, wszystkie symbole się zgadzają, jak jesteś zainteresowana to pisz na pw.
  • #5 11299622
    Pingwin Wielki
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Temat stary jak świat, ale odgrzeję. ;-)

Jeżeli nadal jest potrzeba, to mam dokładnie tę elektronikę do tego modelu dysku. Oczywiście sprawną. Elektronika pochodzi z egzemplarza w którym ze starości namnożyło się badsectorów, więc talerze są już zajechane.

Ponieważ dysk pójdzie na przemiał (wiadomo, ze względów bezpieczeństwa trzeba zutylizować talerze), mogę wyciągnąć z niego elektronikę i odstąpić. Ewentualne pytania proszę na pw.
  • REKLAMA
  • #6 11830052
    mazemi12
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Może odgrzewam kotleta , ale jeśli dostępna , proszę dać znać
  • #7 11831707
    Pingwin Wielki
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Niedawno jeden z użytkowników Forum pytał mnie o dostępność. Powiedziałem że tak, ale nie przysłał mi swojego adresu.

Jeżeli jest potrzeba, nie ma sprawy, mogę wysłać. Talerze są wymontowane, ale reszta (płyta główna, obudowa) w całości, bo nie chciałem odlutowywać. Rozumiem że koszt przesyłki pokryje adresat, innych pieniędzy nie chcę. Jeżeli dostanę adres na PW, mogę wysłać na początku tygodnia (poniedziałek lub wtorek).
  • REKLAMA
  • #8 11974098
    tksw8
    Poziom 1  
    Właśnie potrzebny jest taki dysk (elektronika)
    Dysk MAXTOR PLUS 9, 80GB, ATA/133, CODE: YAR41BWO, nr elektroniki E4FYB
  • #9 12058744
    Citek
    Poziom 22  
    Ocena: 52
    Dołączam się do pytania, czy ktoś posiada i ma na sprzedaż/wypożyczenie elektronikę o wspomnianym symbolu, jeśli tak to jestem chętny przystąpić do rozmów :)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje elektroniki do dysku twardego MAXTOR DIAMONDMAX PLUS 9 o pojemności 80 GB i interfejsie ATA/133, z kodem YAR41BWO oraz numerem elektroniki M8FYB. W odpowiedziach pojawiają się oferty od innych użytkowników, którzy dysponują sprawną elektroniką do tego modelu. Niektórzy informują, że dyski są w różnym stanie, a ich talerze mogą być uszkodzone. Użytkownicy oferują pomoc w wysyłce elektroniki, podkreślając, że pokrycie kosztów przesyłki leży po stronie odbiorcy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA