logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaka karta dźwiękowa 7.1 do Pioneer SE-M390 i AsRock P67 Pro3 B3?

mateusz666... 05 Lut 2012 21:04 845 0
REKLAMA
  • #1 10501266
    mateusz666...
    Poziom 11  
    Witam.

Jestem zainteresowany zmianą karty dźwiękowej w swoim komputerze. Dotychczas korzystałem ze zintegrowanego układu, w jaki została wyposażona płyta AsRock P67 Pro3 B3.
    Nie jest to najszczęśliwsze rozwiązanie, zważywszy na fakt, iż często w moich słuchawkach słyszę szum, wydobywający się ze zintegrowanego Realteka.
    Moim wymaganiem jest to, aby karta była wyposażona przynajmniej w system 7.1 zważywszy na fakt dużej ilości głośników (T6100 + głośniki Sony i wzmacniacz Yamaha).

Zależy mi na czymś, co pozwoliłoby komfortowo napędzić te słuchawki Pioneer SE-M390. Nie jest to nic audiofilskiego, żaden "hajend" dźwiękowy, ale słyszałem te słuchawki na innym sprzęcie i wiem, że mają w miarę dobry odsłuch w stosunku do swojej ceny
    Zastanawiałem się nad Xonarem D1, ale jeżeli uznacie, że jest to stanowcza przesada i nie odczuję z tym sprzętem różnicy pomiędzy inną, tańszą kartą to jest otwarty na Wasze propozycję. Budżet do ok. 230 zł

Pozdrawiam serdecznie i proszę o pomoc
  • REKLAMA
REKLAMA