Witam! Do sprzedania posiadam wzmacniacz MW-3M znanej firmy Rduch. Wzmacniacz jest w pełni sprawny nie uszkodzony nie był naprawiany nie przeciążany. Wzmacniacz posiada 3 kanały z regulacją sopranów, basów i wzmocnienia oraz główną regulacje basów, sopranów i wzmocnienia na wyjściu. Każdy kanał ma wejście XRL (mikrofonewe) oraz RCA (czinczowe). Na przednim panelu są włączniki "PF" pewnie jest to zasilacz Phantom do mikrofonów pojemnościowych. Wyjście wzmacniacza: 100V, 50V, 4Ohm oraz na przednim panelu gniazda RCA (czinczowe) do nagrywania. Do wzmaniacza dorzucam oryginalną kolumnę Rduch KR-8 100V - 6W z opcją regulacji głośności. Wzmacniacz użytkowany był w domu przy keybordzie. Sprzedaję ponieważ dostałem to od kuzyna a nie jest mi to do niczego potrzebne ponieważ mam mocniejszy zestaw LDM-a.
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Cena jaka mnie interesuje to: 350zł + 21zł - koszt przesyłki
Zainteresowanych proszę pisać lub dzwonić:
tel. 512503672
gg. 3985745 (niewidoczny godz. wieczorne)
e-mail. elektrikus(_at_)op.pl
Pozdrawiam!
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Cena jaka mnie interesuje to: 350zł + 21zł - koszt przesyłki
Zainteresowanych proszę pisać lub dzwonić:
tel. 512503672
gg. 3985745 (niewidoczny godz. wieczorne)
e-mail. elektrikus(_at_)op.pl
Pozdrawiam!