logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

PALCOM PVR-6600 dekoder satelitarny z nagrywarką, BRAK PILOTA - JAKI ZAMIENNIK?

eTASZA 11 Lut 2012 12:50 1591 4
REKLAMA
  • #1 10528283
    eTASZA
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam
    posiadam dekoder satelitarny z nagrywarką PALCOM PVR-6600. Niestety nie mam do niego pilota. Czy Ktoś może wie, jakiego zamiennego pilota można użyć do tego modelu dekodera (i ewentualnie gdzie można go zakupić) ?
    Z góry dziękuję za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 10529117
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 10529158
    eTASZA
    Poziom 2  
    Dziękuję za pomoc.Tabelkę już znalazłem w necie ale ona nie rozwiązuje mojego problemu. Jak ktoś ma pilota uniwersalnego to może w tej tabelce poszukać kodu jaki ma wpisać do niego aby obsługiwać urządzenie. Ja natomiast poszukuje pilota uniwersalnego bądź jakiegoś zamiennika który obsłużył by mi moje urządzenie. Google nic nie mówi. Są jakieś niemieckie strony z tymi urządzeniami ale oferują sprzedaż używanego bądź nowego dekodera z pilotem. Szukam w Polsce pilota który będzie pasował.
    Może Ktoś ma taki dekoder w domu i używa nieoryginalnego pilota i może pomóc?
  • REKLAMA
  • #4 10530065
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 10530330
    eTASZA
    Poziom 2  
    Czytam ze zrozumieniem i na 5 języków gdzieś między wierszami jest napisane w języku angielskim, że tabela dotyczy pilotów elmak. Tylko że nigdzie nie jest napisane, że pilot obsługuje moje urządzenie. Na stronie elmak w wyszukiwarce pilotów również brak pilota który obsługiwałby PALCOM PVR-6600. To że mają piloty obsługujące listę urządzeń PALCOM (listę można sobie wyświetlić), to nie znaczy że mają pilota do mojego urządzenia - na ich liście brak nawet podobnego urządzenia.
    Ale wysłałem do nich zapytanie i może coś poradzą. Dziękuję za pomoc.

Może Ktoś jeszcze może pomóc?
REKLAMA