logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać język polski do Canon IR 2270? Instrukcje i potrzebne narzędzia

tomek9923 14 Lut 2012 15:06 1792 2
REKLAMA
  • #1 10544609
    tomek9923
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    Witam, bardzo proszę o pomoc jak wgrać polski do Canon IR 2270. Zajmuje się głównie Minoltą ( w razie potrzeby wymienie się materiałami do Minolty) a potrzebuje pilnie wgrać język do tego Canona. Posiadam Service Support Tool v 3.21E i w mam firmawere(FY9-4201-001) Bardzo proszę o pomoc jak to ugryść ponieważ jest tam sporo plików i w samym programie jest dla mnie zamieszanie ponieważ soft do minolty zupełnie inaczej się wgrywa. Z góry dziękuję za wszystkie informacje. Jeszcze mam pytanie jaki kabel jest potrzebny do wgrania języka, i czy trzeba wgrywać cały soft czy można tylko dograć język?
  • REKLAMA
  • #2 10547323
    tomek9923
    Poziom 11  
    Z niewielką pomocą znajomego udało się rozwiązać problem wgrywania softu do tej maszyny, natomiast okazało się że soft którym dysponuje nie posiada języka polskiego, moja wielka prośba, czy ktoś może udostępnić kompletny firmware z j. polskim!? naprawde jest to dla mnie pilne. odwdzięczę się materiałami do minolty jak tylko będą potrzebne. P.S. czy format dysku przed wgrywaniem oprogramowania jest niezbędny?
  • #3 11319901
    tomek9923
    Poziom 11  
    Temat zamykam - udało się dostać soft
REKLAMA