Jak w temacie, oryginal zaginal a szkoda kupowac cala nowa myszke z klawiatura
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamtuvok1 napisał:Ja mam trochę inne zdanie.
Chciałem mieć zapasowy, (na czarną godzinę), niestety kazali wysłać zestaw klawiatura+mysz. Co mnie nie urządza. Ale co do firmy, to naprawdę są świetnej jakości. Mysz i klawiatura z 2003 roku działa po dziś dzień bezawaryjnie.
Ale chętnie bym kupił sam odbiornik Unifying, ale nie na stronie Logitech, bo przewyższa cenę nowej myszki.
Gdzie w Krakowie, lub okolicach można kupić.
Z góry dziękuje,
Paweł
tuvok1 napisał:Ja mam trochę inne zdanie.
Chciałem mieć zapasowy, (na czarną godzinę), niestety kazali wysłać zestaw klawiatura+mysz. Co mnie nie urządza. Ale co do firmy, to naprawdę są świetnej jakości. Mysz i klawiatura z 2003 roku działa po dziś dzień bezawaryjnie.
Ale chętnie bym kupił sam odbiornik Unifying, ale nie na stronie Logitech, bo przewyższa cenę nowej myszki.
Gdzie w Krakowie, lub okolicach można kupić.
Z góry dziękuje,
Paweł
tuvok1 napisał:Małe sprostowanie.
kupiłem kolejną najtańszą mysz Logitech M185. Niestety jest to Nano Receiver, i nie podejdzie do zestawu MK 520.
bmserwis napisał:Czytaj ze zrozumieniem, zamieściłem link do zagranicznego forum to, że coś jest "Ready" nie oznacza, że nie potrzebuje dodatkowego osprzętu.
Dodano po 2 [sekundy]:
Czytaj ze zrozumieniem, zamieściłem link do zagranicznego forum to, że coś jest "Ready" nie oznacza, że nie potrzebuje dodatkowego osprzętu.