witam mam problem z moim HP Pavilion dv6-3030ew Entertainment Notebook PC a mianowicie taki ze nie mozna go odpalic ale od poczatku jakis tydzien temu zostalo wylane na klawiature troche piwa przez przypadek ale szybko wziołem i obruciłem go do góry nogami odłonczyłem zasilanie i wyciadłem baterie ,nastepnie połozyłem go na boku na kaloryferze i pozostawiłem do nastepnego dnia.Nastepnego dnia włonczyłem go uruchommiłsie normalnie ale z poczatku nie działał czytnik lini papilarnych po jakims czasie zaczął działac ,ale nie działały juz strzałki boczne i shift.poza tym wszystko ok postanowiłem wiec wyjac klawiature aby sprawdzic cz da sie jakos wyczyscic ale nie moglem tam nic wyczyscic i z ciekawosci wyciagłem jaszcze twardy dysk nie odłanczajac niczego potem wszystko poskładałem i klapa juuz nie mogłem go uruchomic ,zadna kontrolka nie swieci nawet ta przy gniezdzei zasilania kompletnie nic ani na bateri zadnej reakcji czy ktos moze mi pomóc ???
Proszę dostosować pisownię i interpunkcję do ich zasad (brak znaków diakrytycznych pomijam). [M]
Dodano po 4 [godziny] 23 [minuty]:
Witam czy otrzymam jakąś pomoc??
Proszę dostosować pisownię i interpunkcję do ich zasad (brak znaków diakrytycznych pomijam). [M]
Dodano po 4 [godziny] 23 [minuty]:
Witam czy otrzymam jakąś pomoc??