irek6311 napisał: Herethic kolumny wcale nie takie złe a nie każdego stać na 5.1 zestaw za 3tyś zł czy 6tyś zł
sobiech_polska napisał: Chodzi o to, że do pomieszczenia (32 mkw) trzeba czegoś mocniejszego...
A kupić najtańszy zestaw, byleby się mieścił w 2000 zł to błąd.
Lepiej poczekać, dozbierać i kupić coś, co będzie odpowiedniejsze (jeśli musi być nowe).
Herethic napisał: Jeśli kupisz tani sprzęt, przeznaczony do mniejszych pomieszczeń,
po prostu wywalisz pieniądze w błoto.
Decyzja nie należy do nas... Ze swojej strony życzę
stachewicz8, żeby był jak najbardziej zadowolony ze swojego wyboru.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli kogoś uraziłem, przepraszam. Ja również nie śpię na kasie, od pół roku już ciułam na zmianę "3-way",
ale uważam, że mając skromny budżet, lepiej kombinować z używanym sprzętem, niż kupować coś
na siłę, bo jest nowe...
P.s. Hmmm... ciekawe, czy wolelibyście randkę z brzydulą, ale dziewicą, czy "używaną" modelką? Oczywiście najlepszym wyborem
byłaby pewnie pruderyjna miss, ale o taka trzeba trochę powalczyć... Tu trzeba wyrzeczeń i cierpliwości...
Pozdro.
-----------------------------------
Przepraszam przegapiłem...
Pablo1964 napisał: Nie miejcie złudzeń, że w tej cenie da się kupić zestaw 5.1 grający dobrze w stereo.
A propos więc jeszcze "randek"... Kolacja przy świecach z żoną (albo nawet niekoniecznie - czytaj wyżej

)
i starannie dobraną płytą, brzmiącą w tle na przyzwoitym stereo, kontra... odgrzewany bigos
i takaż sieczka z komercyjnego radia... na KD-ekowskich kolumnach..
A tfuuu! (bez urazy dla smakoszy bigosu oczywiście...

)