logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy aplikacje IPLA, TVN Player, VOD.TVP.pl działają płynnie na SmartTV?

lucash 29 Lut 2012 11:03 2947 6
REKLAMA
  • #1 10614207
    lucash
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Mam pytanie odnośnie funkcji internetowych....TV wybiorę w zależności od tego :)

Czy one naprawde dobrze działają (IPLA, TVN Playet, VOD.TVP.pl) czy też lepiej będzie podpiąć laptopa pod TV?

Zależy mi na tej funkcjonalności ale nie chciałbym czekać 5 min żeby załadować jakiś serial ale z drugiej strony grający przy TV laptop też będzie mnie irytował.
  • REKLAMA
  • #2 10614840
    konio68
    Poziom 16  
    Ocena: 19
    Działają super. Nic nie przycina zero problemów z IPLA , TVN player , VOT.TP czy iplex.pl.
    Wszystko plynnie i bez problemow , tak samo youtube czy inne dodatki.
    Oczywiście wszystko zależy od prędkości i jakości internetu.
    ale jak na kompie chodzi ok to Tv nie będzie miał problemu po wifi.
    Ja mam obecnie tylko 25Mb łącze i hd czy 3D HD leci bez klopotu.
    Odpalasz , klikasz i juz leci na nic nie czekasz.
    ja mam D8000 nie wiem tylko jak inne modele ale u mnie jest git.
  • REKLAMA
  • #3 10616124
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #4 10616677
    lucash
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Nie no..smart to nie wszytko ale muszę wybrać zdrowy kompromis pomiędzy funkcjami a dobrym działaniem TV. Najlepsze funkcje smart ma Samsung a po tym plasuje się Panasonic ( z LCD). Wolałbym Panasonica z racji matrycy matowej ale nie wiem czy warto poczekać ze 2 miesiące na nowe modele. Samsung ma szklankę z przodu i trochę się jej obawiam. Kombinowałem już kupienie dobrego TV bez funkcji smart i Bluray Samsunga ale to jest droga zabawa...lepiej wychodzi kupno serii d7000 która jest naprawdę niezła.
  • REKLAMA
  • #5 10617779
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #6 10618095
    konio68
    Poziom 16  
    Ocena: 19
    Poczekać można ale ceny się ustabilizują nowych modeli w wakacje.
    wcześniej będziemy niestety przepłacać.
  • #7 10626258
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Aplikacje IPLA, TVN Player oraz VOD.TVP.pl działają płynnie na SmartTV, pod warunkiem odpowiedniej prędkości internetu. Użytkownicy potwierdzają, że streaming w jakości HD i 3D HD nie sprawia problemów, nawet przy 25 Mb/s. Wybór telewizora powinien uwzględniać funkcje smart, gdzie Samsung i Panasonic są rekomendowane. Samsung oferuje najlepsze funkcje smart, ale użytkownicy obawiają się o matrycę szklaną. Warto rozważyć zakup modeli D7000 od Samsunga lub czekać na nowe modele, które mogą pojawić się w wakacje.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA