logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Rozkodowanie radia samochodowego. Czy są do tego jakieś programy?

Zak 30 Gru 2004 23:55 1992 2
REKLAMA
  • #1 1099356
    Zak
    Poziom 11  
    na początku prosze adminów o usunięcie tego postu jak narusza regulamin a jak nie to bardzo dziękuje.
    jestem strasznie zainteresowany rozkodowywaniem radji samochodowych prosze powiedzcie mi co mam kupić a co mam ściągnoą prosze o pomoc z gury bardzo dziękuje i jeszcze ras przepraszam jak naruszam regulamin
    mam jusz jakieś programy do rozdodowywania (kalkulatory) ale niekture radja są zablokowane i niechcą sie rozblokować i niewiem co mam zrobić czekałem 2 dz asz sie rozblokuje a on nic prosze o pomoc .z gudy dziękuje

Dodano po 56 [sekundy]:

a i jeszcze jedno sorki za błedy ortograficzne :)

Dodano po 26 [minuty]:

a i jeszcze jedno jak ktoś jest chętny mnie tego nauczyć to odrazu mówie że nieznam sie natym wogule i nieznam adnych skrótów . za nałke moge sie odwdzięczyć a raczej napewno sie odwdzięcze w (zł)

Myślę że jednak przeholowałeś. Jako że zajmuję się tym od ponad 10 lat więc mam prawo Ci odpowiedzieć.
    1. Dokończ naukę w podstawówce bo błędy ortograficzne świadczą że jeszcze do tego nie dorosłeś.
    2. Doświadczenia nie kupisz za pieniądze a na to czego jeszcze się nie nauczyłeś nie stać Cię.
    3. Niestety sprzęt kosztuje, kurs angielskiego który się w tym bardzo przydaje też.
    4. Lepiej zacznij od budowania prostych układów elektronicznych, poznasz zasady a za kilka lat...
    5. Każdy z nas tak zaczynał i nikt nie zabierał sie za robotę nie mają pojęcia ani kultury na tyle żeby nie zepsuć bardziej a oddać w stanie przynajmniej takim jakim się sprzęt otrzymało.
    6. To już nie jest temat na którym się zarabia, są ciekawsze i lepiej płatne,
    więc myślę że szkoda czasu.

A temat przenoszę do Początkujących serwisantów.

SławeK
  • REKLAMA
  • #2 1105848
    Jan.dg
    Poziom 21  
    Ocena: 28
    zanieś radyjko na najblizsza gielde elektroniczna i odkoduja ci za 30 do 60 zetow
  • #3 1110631
    Zak
    Poziom 11  
    a ja do sławka wiesz jak ktos ma klopoty z ortografiai ma dyzgrafie to raczej nie powinno sie ich tak krytykować że nie dorośli

a jeśli chodzi o rozkodowyanie rdji to nie chodzi mi o kase
    poprostu mnie to interesuje dosyć
REKLAMA