logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki program do animacji Flash z tekstem i własnym zdjęciem zamiast FlaX?

esiox 01 Sty 2005 16:07 2503 5
  • #1 1102016
    esiox
    Poziom 21  
    Ocena: 14
    szukam dobrego programu do tworzenia takich animacji najlepiej aby można było wykorzystać do tego tez jakieś dowolne zdjęcie jako podkład pod TXT ,mam taki program o nazwie FlaX nie bardzo gra dodam tyle ze w tej animacji powinien być txt:REKLAMA a wyświetla jakie inne RUUKKOM,RKEIKMI itp próbowałem wszystkiego i nic
  • #2 1102095
    md
    Poziom 41  
    Ocena: 792
    Tak będzie do momentu wykupienia licencji. Masz wersję trial lub demo, która ma Ci pokazać możliwe do wykonania efekty, ale nie pozwolić na tworzenie pełnowartościowych animacji. Producent celowo w ten sposób ogranicza możliwość wykorzystania wersji demo.
  • #3 1102132
    bartas1503
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 6
    Polecam dobry produkt Macromedia Flash :D Wielkie mozliwosci
  • #4 1135524
    maxxxo
    Poziom 11  
    ....wtracając sie do tematu... a czy jest jakis darmowy program do robienia prostych animacji, buttonów, intr itp itd. Program taki, ze nikt sie nie doczepi ze zrobilem w nim animacje i umiescilem na stronie. Bo o ile sie nie myle to "najprawdopodobniej na pewno" zcrackowane buildery umieszczaja cos w rodzaju wizytówki w plikach .swf ? Czym to zrobic zeby potem spać spokojnie?[/url]
  • #5 1217610
    K_J
    Poziom 11  
    Witam
    Ja kiedyś miałem taki program >>> Neo Paint for windows<<
    wersja na 30 dni jest za darmo ale po przekroczeniu tych 30 dni nic sie nie dzieje

poszykaj na http://www.google.pl/

można tam robić gify ikony i inne cuda ale animacje tylko jako
    cartoon neobook czy jakoś tak nie są złe al na stronke ich nie wsadzisz

pozdrawiam K_J :spoko:
  • #6 1217662
    Innco
    Poziom 15  
    Spróbuj poszukać programów: ‘flash fx’ lub „swish”
REKLAMA