logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór konsoli do 600 zł: PS2 nowa czy PS3 używana?

karlPS 23 Mar 2012 15:34 938 3
REKLAMA
  • #1 10711112
    karlPS
    Poziom 2  
    Witam,
    nie dawno grałem chyba na PS1 i spodobała mi sie idea konsol. Teraz mam do was prośbe byście mi pomogli wybrać jaką ? Fudusz jak najmniejszy ale dam 500-600zł. Aktulanie moge ją podpiąć pod 32" telewizor a może jeszcze w tym roku będzie w domu 40" obydwa oczwiscie w wersji HD. W tej cenie chciał bym miec co najmniej jedną grę: wyścigi lub bijatykę (tekken) i dwa pady. Chce ja kupić min. dlatego że kompa mam chyba już 9 lat i nie najlepiej dział, ledwo włancza się :) Myślałem na PS 2 nową lub PS3 używana ale bezpiecznie kupic używkę ?? Prosze Was doradźcie.
  • REKLAMA
  • #2 10712370
    Excalibue
    Poziom 17  
    Ocena: 15
    Do mordoklepanek lepszym wyborem będzie ps3, aczkolwiek za 600 zł jej nie kupisz, a nawet jeśli znajdziesz to najprawdopodobniej będzie to bomba. Za to kwotę można natomiast kupić Xboxa 360 z dwoma padami, tylko koniecznie w wersji Jasper lub slim i w tą strone radze się kierować. Na ps2 także jest sporo fajnych tytułów, lecz jest to już trochę przestarzała konstrukcja..
    Dodam, że na xboxie także zagrasz w Tekken'a i gra się bardzo przyjemnie :)
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 10712840
    dzwiedziu
    Poziom 18  
    Ocena: 35
    Ja niedawno kupiłem ps3 półtoraroczną za 600zł. Plomba nie naruszona - najważniejsze. Cichutko działa i żadnych problemów z płytami nie ma.
    Ale za to pięć gier dokupiłem za 400zł, do tego by się przydał drugi pad za niecałe 200zł.
    I robi się kwota :-) niestety.
    Zależy jak i od kogo trafisz.
    Dwójkę miałem około 3 lat i nie była aż taka zła, a jedną z pierwszych jedynek do dzisiaj mam - calutką sprawną.
    Co do wyboru pomiędzy xbox a ps3 to trudny temat. I jedna i druga ma swoich zwolenników, więc pożycz od kogoś obie i sam oceń.
  • #4 10713753
    karlPS
    Poziom 2  
    A te pady to sa bezprzewodowe ? Wolałbym z kabla (no chyba że ma tylko 1m).
    Jeżeli znajde tego xboxa to go biorę bo widze że nówka to wymarły gatunek a jak nie to PS-a.
REKLAMA