O kurcze... Wiec to jest chassis... Kolega powyżej ma rację- na naklejce doklejonej do instrukcji obsługi pisze własnie ETC 210. Jak sprawdze sposób Predatora to dam znac, ale na razie nie chce nic ruszać bo w związku z tym, ze na czarnym ekranie (np na AV) widze takie cieniutkie, niebieskie, poziome, równoległe, linie to postanowiłem wezwać serwis bądź wymienić egzemplarz na nowy. W każdym razie dzięki- jesteście wielcy
PS. Właśnie dzwoniłem do sklepu- facet powiedział że to nic takiego i te linie mogą być troszkę widoczne- ja widze je z odległości ok 10cm więc zastanawiam się czy jest sens zamawiać serwis.. Predator- sprawdziłem, ale nie wchodzi w tryb serw. Robię tak: Najpierw wciskam czerwony i niebieski naraz(tv wyświetla cos podprządkowanego jednemu z tych przycisków, czyli presety dźwięku i obrazu(czerwony) lub Program Info bo to jest pod przyciskiem niebieskim). Czekam ok 2,3 sek. i wciskam naraz VOl+ i P- i znów dzieje się to samo- czyli zmienia program, bądz głośność... Sory, że zawracam **** ale może coś nie tak naciskam.