HP DV6-6B66EW po instalacji sterowników od karty graficznej wiesza się na logowaniu do windows 764bity można uruchmic system tylko przez tryb awaryjny. po wyłączeniu w menadzerze systemu karty radeon 6770m system włancza się normalnie. Ale działa na zintegrowanej karcie. Nie wiem już co mam robić... Jak go kupiłem to nie robiłem z nim nic aż do czwartku gdzie się zwiesił i nie ładował mi się system postanowiłem go sformatować i zainstalować windows na nowo wszystkie sterowniki instalują się ok aż do momentu zainstalowania sterowników od karty graficznej. Po instalacji sterowników ze strony producenta HP komputer wiesz sie na logowaniu do systemu.... Instalowałem też sterowniki ze strony ati radeon też nic nie pomaga proszę o pomoc dodam jeszcze tylko że w błedach pisze że jest to błąd ze sterownikiem VGA ale nie wiem co mam już robić...
Dziwne jest też to jak ściągam aplikacje AMD Catylst to pojawia mi się informacja o niezgodnym sprzęcie i że nie może wyszukać sterowników. Mam na dysku już ściągnięte najnowsze sterowniki ale znalazłem je ręcznie
Może ja nie umiem zmienić ręcznie tej karty ??? proszę o pomoc
Udało mi się osiągnąć tylko tyle że rozdzielczość jest już prawie normalna 1366x768
Udało mi się to po zainstalowaniu sterowników przez windows uploaded.... I oczywiście wyłączeniu karty 6770M proszę o informacje jeśli będzie mieli jakieś pomysły ...
Obecnie włączyłem aktualizacje systemu i może to coś da .... dam informacje jak skończę ...
Nie udało mi się wyeliminować problemu z grafiką .. bez wyłączenia jedne z grafik windows się nie uruchamia teraz jest czarny ekran po logowaniu
Czy ktoś jest mi w stanie pomóc ?? Po odinstalowaniu sterowników hp do karty graficznej system znajduje jakieś sterowniki VGA niby wszystko działa ale w menadżerze nie ma w ogóle karty graficznej 6770 tylko vga i intel co mam zrobić proszę o pomoc
Dziwne jest też to jak ściągam aplikacje AMD Catylst to pojawia mi się informacja o niezgodnym sprzęcie i że nie może wyszukać sterowników. Mam na dysku już ściągnięte najnowsze sterowniki ale znalazłem je ręcznie
Może ja nie umiem zmienić ręcznie tej karty ??? proszę o pomoc
Udało mi się osiągnąć tylko tyle że rozdzielczość jest już prawie normalna 1366x768
Udało mi się to po zainstalowaniu sterowników przez windows uploaded.... I oczywiście wyłączeniu karty 6770M proszę o informacje jeśli będzie mieli jakieś pomysły ...
Obecnie włączyłem aktualizacje systemu i może to coś da .... dam informacje jak skończę ...
Nie udało mi się wyeliminować problemu z grafiką .. bez wyłączenia jedne z grafik windows się nie uruchamia teraz jest czarny ekran po logowaniu
Czy ktoś jest mi w stanie pomóc ?? Po odinstalowaniu sterowników hp do karty graficznej system znajduje jakieś sterowniki VGA niby wszystko działa ale w menadżerze nie ma w ogóle karty graficznej 6770 tylko vga i intel co mam zrobić proszę o pomoc