logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać nowe mapy na TOMTOM GO 510 bez kabla USB? Szukam pomocy w Warszawie

bmwfreaq 09 Kwi 2012 18:25 734 0
REKLAMA
  • #1 10775562
    bmwfreaq
    Poziom 1  
    Siemka , kupiłem od kolegi tomtom go 510 , za 150 zł , nie dostałem kabla do podlaczenia do komputera co utrudnia mi sprawe.. gps ten lezał 6 lat i ma stara mape Pol , nie widzi wielu waznych tras wiec nie ufam ze poprowadzi mnie dobrze z wwa do zakopca... gdy probowalem wgrac nowa mape stwierdzilem ze nie podołam.. od 3 dni mecze sie i ja i moj kolega z tym ,i nie mozemy tego ogranac , mam ochote walnac go o sciane i odpuscic.. znacie moze kogos z warszawy albo kogos z polski kto byl by wstanie mi pomoc.. ? blagam bo jestem u skraju wyczerpania psychicznego... moge zaplacic za to byle tylko wgrac dobra mape polski... robilem to wszystko co w poradnikach w necie kaza , jednak nie umiem..
    3.1.16. (14) Publikowanie wpisów zawierających pytanie/zgłoszenie problemu, na które udzielono już poprawnej odpowiedzi. Przed publikacją wpisu Użytkownik zobowiązany jest do sprawdzenia za pomocą wyszukiwarki Forum, czy dany problem był już poruszany.
    3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. jever 23
  • REKLAMA
REKLAMA