Sprzedam oscyloskop cyfrowy dwukanałowy Atten ADS1022C, oscyloskop kupiony w lutym b. r. w polskim sklepie, z kompletem sond, oprogramowaniem na PC oraz kablem USB. Sprzedaję ponieważ pilnie potrzebuję pieniędzy na remont samochodu, a elektroniką zajmuję się sporadycznie. Urządzenie 100 % sprawne, stan idealny. Zdjęcia oscyloskopu włączonego lub nie mogę przesłać na życzenie.
Cena 750 zł oczywiście podlega negocjacji.
Odbiór dowolny, wysyłka firmą kurierską, dowóz do klienta (na terenie Krakowa), do uzgodnienia.
Kontakt tel. 889-868-188 lub przez forum Elektroda.pl.
PS. W dni robocze, za wyjątkiem piątku do godz. 16:00 proszę o przesyłanie zapytania przez SMS, gdyż mogę w pracy nie odebrać tel., wówczas możliwie najszybciej oddzwonię. Na forum nie jestem codziennie, więc mogę odpisać na zapytanie z opóźnieniem 2...3 dni.
Cena 750 zł oczywiście podlega negocjacji.
Odbiór dowolny, wysyłka firmą kurierską, dowóz do klienta (na terenie Krakowa), do uzgodnienia.
Kontakt tel. 889-868-188 lub przez forum Elektroda.pl.
PS. W dni robocze, za wyjątkiem piątku do godz. 16:00 proszę o przesyłanie zapytania przez SMS, gdyż mogę w pracy nie odebrać tel., wówczas możliwie najszybciej oddzwonię. Na forum nie jestem codziennie, więc mogę odpisać na zapytanie z opóźnieniem 2...3 dni.