logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić potencjometr m 100k ohm p82 do Technics SU-V45A?

alkodras 07 Maj 2012 10:58 922 2
REKLAMA
  • #1 10869854
    alkodras
    Poziom 9  
    Ocena: 5
    Witam mam problem z potencjometrem od balansu , a mianowicie wymieniałem go jakiś czas temu ze starego wzmacniacza ponieważ trzeszczał i pare dni temu cichł mi lewy głośnik . I moje pytanie gdzie mogę kupić ten potencjometr ? "m 100k ohm p82" takie oznaczenia na nim są i ma 5 nóżek . i czy mogę go jakoś z mostkować ?? a i czy mogę jakiś zwykły dać na 3 nóżki a masę jakoś przepiąć ???
    Pozdrawiam
    Moderowany przez Grzegorz Markowski:

3.1.17. Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.
    3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    3.1.16. Publikowanie wpisów zawierających pytanie/zgłoszenie problemu, na które udzielono już poprawnej odpowiedzi. Przed publikacją wpisu Użytkownik zobowiązany jest do sprawdzenia za pomocą wyszukiwarki Forum, czy dany problem był już poruszany.
    GM

• REKLAMA
  • #2 10870212
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2314
    Może fotki?
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • #3 10870777
    alkodras
    Poziom 9  
    Ocena: 5
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Dodano po 6 [sekundy]:

REKLAMA