logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki rysik do smartfona z folią na ekranie? Problemy z działaniem pod skosem

daniel1666 11 Maj 2012 20:27 2125 6
REKLAMA
  • #1 10885721
    daniel1666
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Mam pierwszy smartphone z ekranem pojemnościowym nakleiłem również folię na wyświetlacz na allegro kupiłem jakiś rysik zdjęcie poniżej jednak nie jestem do końca zadowolony bo nie chodzi pod skosem. Muszę go trzymać prosto czy to wina foli czy może rysika ? a jeśli rysika to jaki byście polecali inny ?
  • REKLAMA
  • #2 10885731
    jkbgajda
    Poziom 23  
    Ocena: 26
    Czy to jest rysik do ekranów pojemnościowych?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 10885750
    bajeczny88
    Poziom 26  
    Ocena: 58
    Oczywiście, to rysik do ekranów pojemnościowych, w dodatku taki za kilka złotych. Inaczej jak prostopadle do ekranu dotykowego nie będzie działało. Tak już urok tych rysików.
  • REKLAMA
  • #4 10885773
    jkbgajda
    Poziom 23  
    Zawsze możesz kupić lepszy model rysika i wtedy nie będzie takich problemów.
  • #6 10886941
    jkbgajda
    Poziom 23  
    Najpierw sprawdź dokładnie czy nadaje się on do ekranów pojemnościowych.
    Rysik dobrej i zaufanej marki kosztuje 80zł.
  • REKLAMA
  • #7 10889752
    daniel1666
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Dziś kupiłem rysik w komisie z gumową elastyczną końcówką (co widać na zdjęciu) za 15 zł i jestem o wiele bardziej zadowolony chodzi pod kątem. Rysik z wyższego przedziału cenowego na pewno sprawował by się lepiej ale nie mam iPhone 4 ;)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zadał pytanie dotyczące rysika do smartfona z ekranem pojemnościowym, który nie działa poprawnie pod kątem, wymagając trzymania go prosto. Odpowiedzi wskazują, że problem może wynikać z niskiej jakości rysika, który jest przeznaczony do ekranów pojemnościowych. Użytkownicy sugerują zakup lepszego modelu, który będzie działał lepiej pod kątem. Wskazano również, że rysiki z gumową końcówką mogą być bardziej efektywne. Użytkownik podzielił się doświadczeniem z nowym rysikiem, który kosztował 15 zł i działał lepiej.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA