logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

JVC KD-R45: Komunikat NOT SUPPORT przy odtwarzaniu z USB, co robić?

Arecki1987 13 Maj 2012 23:51 976 1
REKLAMA
  • #1 10893897
    Arecki1987
    Poziom 2  
    Witam, od tygodnia przy słuchaniu muzyki z USB wyskakuje nagle komunikat NOT SUPPORT i od tego momentu juz nie dziala żaden utwór. Dodam że można włączać/wyłączać radio oraz wkładać i wyjmować pamieć usb i nadal wyswietla sie komunikat. Na poczatku myślałem że to wina pendriva ale sprawdzałem z innymi to samo. W instrukcji jest napisane że jak wyskoczy ten komunikat to znaczy ze jest uszkodzony format mp3 i plik zostaje pominiety, ale sciagalem inne utwory i to samo. A wczesniej wszystko dzialalo. Radio z USB zaskakuje jak jest wylaczone pare godzin, wtedy pochodzi chwile i to samo. Proszę o pomoc, a gwarancja byla nie podbita a paragon zaginął. Prosze o pomoc

3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych - do poprawy [damiancz]
  • REKLAMA
  • #2 10898551
    Arecki1987
    Poziom 2  
    czy moze mi ktos pomoc? Czy mam sie pozbyc radia?

Moderowany przez damiancz:

3.3. Użytkownik zobowiązany jest niezwłocznie wykonać polecenia moderatora.

3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.

REKLAMA