logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windows 10 minimalizuje gry i aplikacje co kilka minut - jak to naprawić?

amadix12 14 Maj 2012 19:53 1554 6
REKLAMA
  • #1 10896288
    amadix12
    Poziom 2  
    Witam.Mam problem windows minimalizuje mi wszystkie programy, np grając w Counter Strike`a co jakieś 2-3 minuty minimalizuje gre do paska tak samo dzieje się podczas oglądania filmu lub gdy używam przeglądarki.
  • REKLAMA
  • #2 10896376
    iagre
    Poziom 35  
    Ocena: 278
    Podałeś bardzo dużo szczegółów dotyczących tego PC i OS.
  • REKLAMA
  • #3 10897022
    mickpr
    Poziom 39  
    Ocena: 295
    Przeskanuj system dobrym antywirusem. Od tego zacznij.
    Jeśli potrafisz - użyj Combofix'a i podaj nam log ze skanowania.
    Pamiętaj - jeśli masz zainstalowany SQL Serwer zatrzymaj go przed uruchomieniem Combofix - inaczej możesz mu powiedzieć "bye".
  • REKLAMA
  • #4 10898577
    amadix12
    Poziom 2  
    Zrobiłem skanowanie kilkakrotnie.Nie używałem Combofix`a tylko HiJackThis, nie mam pojęcia czy to się czymś różni.Wrzucić wynik z HiJackThis?
  • #5 10898582
    MarekPPN
    Poziom 35  
    Ocena: 154
    Najlepiej to wrzuć OTL razem z extras.
    Wszystko jest opisane w dziale Pogotowie antywirusowe.
  • REKLAMA
  • #6 10898809
    Matuzalem

Poziom 43  
    Ocena: 1091
    MarekPPN napisał:
    Najlepiej to

podać informacje. W tym i tę, która dotyczy upewnienia się co do tego, iz to nie obsługa klawiatury jest sprawcą minimalizacji.
    Konto firmowe:
    Doradztwo podatkowe
    Wilczyńskiego 25/13, Olsztyn, 10-686
  • #7 10898992
    amadix12
    Poziom 2  
    Nie mam pojęcia czym jest to Extras jedyne co zrobiłem to ściągnąłem OTL i zrobiłem skan a to wynik:
    Załączniki:
    • otl.txt (56.91 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z systemem Windows 10, który minimalizuje gry i aplikacje co kilka minut, co wpływa na doświadczenie podczas grania w Counter Strike, oglądania filmów oraz przeglądania internetu. W odpowiedziach zasugerowano przeprowadzenie skanowania systemu za pomocą dobrego oprogramowania antywirusowego, w tym użycie narzędzi takich jak Combofix i OTL, aby zidentyfikować potencjalne zagrożenia. Użytkownik wspomniał o użyciu HiJackThis, ale nie był pewien różnic między tymi narzędziami. Dodatkowo, poruszono kwestię sprawdzenia, czy problem nie jest spowodowany przez nieprawidłowe działanie klawiatury.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA