logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windows 10 minimalizuje gry i aplikacje co kilka minut - jak to naprawić?

amadix12 14 Maj 2012 19:53 1569 6
REKLAMA
  • #1 10896288
    amadix12
    Poziom 2  
    Witam.Mam problem windows minimalizuje mi wszystkie programy, np grając w Counter Strike`a co jakieś 2-3 minuty minimalizuje gre do paska tak samo dzieje się podczas oglądania filmu lub gdy używam przeglądarki.
  • REKLAMA
  • #2 10896376
    iagre
    Poziom 35  
    Ocena: 281
    Podałeś bardzo dużo szczegółów dotyczących tego PC i OS.
  • REKLAMA
  • #3 10897022
    mickpr
    Poziom 39  
    Ocena: 295
    Przeskanuj system dobrym antywirusem. Od tego zacznij.
    Jeśli potrafisz - użyj Combofix'a i podaj nam log ze skanowania.
    Pamiętaj - jeśli masz zainstalowany SQL Serwer zatrzymaj go przed uruchomieniem Combofix - inaczej możesz mu powiedzieć "bye".
  • REKLAMA
  • #4 10898577
    amadix12
    Poziom 2  
    Zrobiłem skanowanie kilkakrotnie.Nie używałem Combofix`a tylko HiJackThis, nie mam pojęcia czy to się czymś różni.Wrzucić wynik z HiJackThis?
  • REKLAMA
  • #5 10898582
    MarekPPN
    Poziom 35  
    Ocena: 154
    Najlepiej to wrzuć OTL razem z extras.
    Wszystko jest opisane w dziale Pogotowie antywirusowe.
  • #6 10898809
    Matuzalem

Poziom 43  
    Ocena: 1101
    MarekPPN napisał:
    Najlepiej to

podać informacje. W tym i tę, która dotyczy upewnienia się co do tego, iz to nie obsługa klawiatury jest sprawcą minimalizacji.
    Konto firmowe:
    Doradztwo podatkowe
    Wilczyńskiego 25/13, Olsztyn, 10-686
  • #7 10898992
    amadix12
    Poziom 2  
    Nie mam pojęcia czym jest to Extras jedyne co zrobiłem to ściągnąłem OTL i zrobiłem skan a to wynik:
    Załączniki:
    • otl.txt (56.91 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z systemem Windows 10, który minimalizuje gry i aplikacje co kilka minut, co wpływa na doświadczenie podczas grania w Counter Strike, oglądania filmów oraz przeglądania internetu. W odpowiedziach zasugerowano przeprowadzenie skanowania systemu za pomocą dobrego oprogramowania antywirusowego, w tym użycie narzędzi takich jak Combofix i OTL, aby zidentyfikować potencjalne zagrożenia. Użytkownik wspomniał o użyciu HiJackThis, ale nie był pewien różnic między tymi narzędziami. Dodatkowo, poruszono kwestię sprawdzenia, czy problem nie jest spowodowany przez nieprawidłowe działanie klawiatury.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA