logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Urządzenie wielofunkcyjne HP Deskjet Ink Advantage 2060

wiciox 18 Maj 2012 18:50 1626 0
REKLAMA
  • #1 10910817
    wiciox
    Poziom 11  
    Mam na sprzedaż nowiuteńką (bo 3-dniową) drukarkę HP Deskjet Ink Advantage 2060. Drukarka nie używana ani razu! Tylko raz otwierane pudełko, w celu wystawienia drukarki na allegro. Drukarka jest bardzo ekologiczna, 99% pudełka nadaje się do recyklingu, tak samo zawartość pudełka jest bardzo zadziwiająca:
    Drukarka, tusze, opapierowanie (tj. gwarancja, instrukcja obsługi, instrukcja instalacji tonerów), torba ekologiczna, w której mieści się drukarka (i w której drukarka jest w pudełku, tak już było). Nie trzeba kupować cały czas oryginalnych tuszów, gdyż uzupełniacze w pełni wystarczają, przynajmniej do mojej obecnej drukarki HP, kosztują 17 zł, do tego jest zapakowana strzykawka, dzięki której uzupełniamy tusz. Oto link do allegro:
    [url=]http://allegro.pl/hp-deskjet-ink-advantage-2060-i2349754787.html[/url]

Zdjęcia przedstawiają obecny stan urządzenia, widać na nich, że drukarka jest zabezpieczona przez producenta (ja jej nie zabezpieczałem). Drukarka nie kradziona, gdyż wygrałem ją w konkursie talentów. Zapraszam do kupna!
  • REKLAMA
REKLAMA