logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Ericsson T230 - Jak naprawić samoczynne restarty po instalacji aplikacji?

Randam 12 Sty 2005 00:06 1161 5
REKLAMA
  • #1 1130612
    Randam
    Poziom 11  
    Witam

Mam po raz kolejny problem z telefonem SE T230, dzis dogrywałem wygaszacze ekranu, gry itp. I chyba któryś z programów spowodował błąd komórka sie zawiesiła. Kiedy próbuje ją uruchomić włącza sie na 7 sekund poczym wyłącza się, po 7 sek znowu się włącza i tak w kółko.

Raz juz miałem taki problem i w serwisie sciągneli ze mnie 40 zł !!!! Więcej płacić nie chę. Da się ten problem rozwiązać jakimś domowym sposobem?

Dzięki za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 1130641
    dyziek@
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 14
    zmienic oprogramowanie
  • REKLAMA
  • #3 1130661
    Randam
    Poziom 11  
    Heh, tyle ze w tym temacie jestem Noobem.

Jak zmienic to oprogramowanie? Skąd ściągnąć oprogramowanie?
    Jak to zrobić skoro telefon nawet się nie włącza.

Mam kabel usb Data Cable. I do tej pory wrzucałem tylko gry i tapety do telefonu przez program send file.

Proszę więc o bardziej sprecyzowaną instrukcje jak to zrobić. Moze byc na forum albo maila.

Pozdrawiam
    RANDAM
  • REKLAMA
  • #4 1132239
    Randam
    Poziom 11  
    PS. Jesli naprawa takiej usterki nie jest możliwa w warunkach domowych prosze o taka informacje. Wtedy poprostu zaniose telefon do serwisu
  • REKLAMA
  • #5 1132273
    morgan_exe
    Spec od GSM
    Ocena: 115
    TERMINATOR'a potrzebujesz (koszt około 100 zł na allegro) i flasha do tego modelu. No i minimum umiejetnosci obslugi tym sprzetem, ale o tym bylo juz duzo na forum, opcja 'szukaj' a napewno dojdziesz od celu :)
  • #6 1170048
    enjoi
    Poziom 2  
    Serio można zgrywać wygaszacze?!
    A ten problem ja również miałem, tylko, że ja jeszcze mam na gwarancji ten fon =)
REKLAMA